2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم اهدایی گرفتین؟

من نه ولی زیادند اونایی که اهدایی میگیرن و از طرفی اون چندساعتی که بیکاریم به صحبت و تبادل نظر میگذره..

خانم واسطه رو همیشه میبینیم کلا تو مرکز هست برای همین کار..

من نه ولی زیادند اونایی که اهدایی میگیرن و از طرفی اون چندساعتی که بیکاریم به صحبت و تبادل نظر میگذر ...

کار میکنید اونجا؟ اهدایی چقدره هزینه اش تو مرکز تون؟ با خود ای وی اف؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
تو دلی دارم اونم اگه خدا بخواد ۲ تا 🥰🥰

وایییییییی دوقلووووووووان؟؟؟ ؟؟؟؟  خیلی خوبه مبارکت باشه  راحت شدی دیگه انشالله جنستم جور بشه بیای خبر بدی 

وای چه عالی حال کردم از این خبررررر

با اینکه نمیشناسمت نمیدونم چرا انقدر ذوق کردم 

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
کار میکنید اونجا؟ اهدایی چقدره هزینه اش تو مرکز تون؟ با خود ای وی اف؟

نه من هم میکرو کردم اونجا...

حقیقتش هزینه پانکچر اینا رو خیلی یادم نیست چون من سال ۹۷ انجام دادم،  ولی ظاهرا بین ۵ تا ۶ تومانه الان، انتقال این ماه انجام دادم با بیهوشی شد ۲۷۰۰ حدودا و حالا هزینه ی دارو و سونو ویزیت هم جای خود..

مرکز خوبیه هم داروخانه اش معتبر ترین داروها رو داره و هم ازمایشگاه و جنین شناسش عالیه..ولی شلوغه و کمی پرسنل و پزشک بداخلاق

اسپرم اهدايي بهتر از جنين اهدايي هست از نظر من چون بچه مال خودتون هست ، جنين اهدايي براي كسي خوبه كه ...

بنظرم جنین بهتره.اسپرم اهدایی البته نظر شخصی منه که  چون هیچ نسبتی بین صاحب تخمک و اسپرم نیست فرقی با...نداره ولی جنین اهدایی برا یه زن و شوهرن که یا مشکل ناباروری داشتن و جنین اضاف دارن یا تعیین جنسیت کردن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
وایییییییی دوقلووووووووان؟؟؟ ؟؟؟؟  خیلی خوبه مبارکت باشه  راحت شدی دیگه انشالله جنستم جور ...

اگه خدا بخواد دوقلو هستن یعنی فعلا دکتر ۲ تا ساک دید که یکیش کیسه زرده داشت یکیش نداشت و گفت دو هفته دیگه برم برای سونو قلب ایشالله که جفتشون قلبهای کوچولوشون بزنه. 

مرسی عزیزم ایشالله که برای شما هم بزودی زودی ❤❤