2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
سلام عزيزم تبريك ميگم  شما مركز مام ميريد؟ خاطرتون هست براي پانكچر چه داروهايي استفاده كردي؟ چ ...

ممنون عزیزم، ولی من مام پانکچر نشدم جنینامو از یه مرکز دیگه به مام منتقل کردم و فقط توی مام انتقال دادم

دوستای عزیزم من  20 تا دونه کیوتن پلاس 100 دارم که تا آخر برج 10 سال 2020 تاریخ داره یه قوطی ...

سلام عزیزم اگر تا الان به کسی ندادی من برای یه خانمی میخام یکم مشکل مالی داره ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست فکر کردی گلم تخمک دارم ولی کیفیت اسپرما خوب نیستن تو مراکز هم اسپرم اهدایی نداریم اگر هم داشتیم ...

اسپرم اهدايي بهتر از جنين اهدايي هست از نظر من چون بچه مال خودتون هست ، جنين اهدايي براي كسي خوبه كه زن و مرد هر دو مشكل دارند

سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه  شما تا چند هفته فولیک‌اسید خوردی؟

سلام عزيزم ممنون ، شما خوبي ؟ من سريهاي قبل يادمه تا هفته ١٢ فوليك اسيد داشتم ولي اين سري فعلا دارم ميخورم حالا تا شنبه برم دكتر ببينم چي ميگه .

دوستان دکتر من بهم گفت اسپرینت رو قطع کن چون احتمال لانه گزینی رو کم میکنه هفته دیگه انتقال دارم سری ...

دکتر من گفت یه هفته بعداز انتقال آسپرین رو شروع کن علتشم نمیدونم عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه زیرمون میزاشتن پاهامون صاف بود کمرمون درد میگرفت خودمون جمع می کردیم

مرسی عزیزم😍😘 متوجه شدم👍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بنظر من جنین بهتر هست چون حس هردو طرف به بچه حس یکسانی هست  البته از نظر من

من كاملا باهاتون مخالفم اگه كسي قرار باشه جنين اهدايي بگيره بهتره بره اداپت كنه و دردسر ivf و انتقال و اين داستانها را به خودش نده 

من الان تعدادي جنين فريز دارم كه اگه نگيره ميرم دنبال تخمك اهدايي چون حداقل بچه ي شوهرمه و با پسرم خواهر يا برادر بيولوژبكي ميشه 

چیزی نگفتن من بعد مثبت شدنم رفتم شهرستان اونجا دچار خونریزی شدم بعدم دسترسی ب دکتر نداشتمو تو اوج کر ...

آخی عزیزم، انشالله اینبارم مثبت بشی و برات بمونه 👶👶 خیلی خوبه یه بار باردار شدی، حداقل میدونی بازم اتفاق میفته.. من از اینکه هیچوقت مثبت نشم خیلی میترسم.

چه مدت بعد از هیستروسکپی برات انتقال دادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم همینطور شد که از ابن سینا با اون دکتر بی مسئولیتش سهیلا انصاری، اومدم بیرون حتی یک کلمه نگفت چی ...

انصاري پور بهترين دكتر ابن سيناس ، بالاترين درصد انتقال مثبت با ٦٠ درصد را داره 

عزیزم من شرایط شما رو متوجه نشدم ....مشکل از شما هست یا همسرتون؟بچه دارید؟

من يه پسر ١٣ ساله دارم دچار ناباروري ثانويه شدم الان ١١ تا جنين فريز دارم ولي ايران نيستم و فعلا نمي تونم انتقال بدم تا ببينم كي بتونم بيام