2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
تعداد نرمال بود مورفو۳_۴.تحرک آ و ب صفر.من۲۶سالمه.داروهای شوهرم آندروفرتی موتیلیتی بووست و ال کارنیت ...

عزیزم چند تا تخمک و چند تا جنین داشتی؟خودت خاستی جنینات بلاست باشن یا مام روالش اینطوریه؟تعیین جنسیت هم داشتی؟

سلام، مامان سبحان شما اطلاعی دارید تو این اوضاع کرونا میزارن موقع زایمان همراه داشته باشیم یا نه؟

سلام عزيزم فكر كنم يك همراه اشكالي نداشته باشه ، ملاقات ممنوع هست ، چون خواهر شوهر من هم فردا زايمانش هست و يكي ديگه از خواهرهاي همسرم ميخواد باهاش بره به عنوان همراه .

شما كدوم بيمارستان ميخوان زايمان كنيد ؟ راستي واكسن آنفلونزا زديد ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم فكر كنم يك همراه اشكالي نداشته باشه ، ملاقات ممنوع هست ، چون خواهر شوهر من هم فردا زايمان ...

دکترم بیمارستان اقبال هست،،  پس ملاقات ممنوع باشه اطرافیانم خیلی خوشحال میشن کلا راحت میشن،،  آخه تپ نی نی سایت شنیدم خودمون و همراه باید تست کرونا بدن؟؟؟  واکسن آنفلوآنزا تا امروز پیدا نکردم امروز زنگ زدم خانه بهداشت گفت فردا بیا تشکیل پرونده بده ولی هرچی پرسیدم بلاخره واکسن پخش شده با نه جواب سربالا داد گفت بیا تشکیل پرونده!!!!

دکترم بیمارستان اقبال هست،،  پس ملاقات ممنوع باشه اطرافیانم خیلی خوشحال میشن کلا راحت میشن،، &n ...

واکسن تازه اومده و مادران بنابر مشکل زمینه ای یا مشکلات بارداری و..   اولویت بندی میشن

واکسن تازه اومده و مادران بنابر مشکل زمینه ای یا مشکلات بارداری و..   اولویت بندی میشن

یعنی ممکنه مثلا فردا برم خانه بهداشت برام تزریق نکنن بگن یه روز ذیگه بیا؟؟؟  اخه من فردا مرخصی گرفتم بابت این قضیه،،،  بگیم ای وی اف هستیم اولویت داریم؟؟؟  نمیخواستم به خانه بهداشت بگم میکرو کردم نمیخواستم تو پروندم برای همیشه بمونه تا یه وقت جلوی کسی لو ندن

دکترم بیمارستان اقبال هست،،  پس ملاقات ممنوع باشه اطرافیانم خیلی خوشحال میشن کلا راحت میشن،، &n ...

خودمون كه فكر كنم بايد تست كرونا انجام بديم ولي همراه رو نميدونم ، ملاقات رو كه ميدونم ممنوع هست . من كه امروز مطب دكترم بودم خود دكترم در مورد واكسن آنفلونزا چيزي نگفت فقط دستيارش گفت بايد بزنيد ولي اگر گير آورديد يعني يك جوري گفت كه انگار اختيار رو با خودمون گذاشته باشه البته من خودم چون نميخوام بزنم نپرسيدم از دكتر .

حالا از خواهر شوهرم كه همراه هست ميپرسم تست كرونا انجام داده يا نه .

بچه ها یه سوال قلب چند هفتگی تشکیل میشه من هر چی سرچ میکنم به نتیجه درستی نمیرسم هر جا یه چیزی نوشته

من ۵ هفته و ۴ روز رفتم شکمی فقط کیسه زرده داشت و واژینالم همون لحظه انجام داد بازم گفت قلبش تشکیل نشده 

۸ هفته شکمی انجام دادم خداروشکر تسکیل شده بود

خدای من خدای معجزه هاست . 
مبارکت باشه نیلو جان  خداروشکر خییلی خوشحال شدم😍😍 بتا هم عددش عالیه👌

ممنون ستاره جان 

خدارو هزار مرتبه شکر

الهی قسمت همه منتظرا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وااااای چه عالی.خداروشکر.خوشحالم کردی.مبارکت باشه عزیزم.بتاتم عالیه.برو حالشو ببر.برا منم خیلی دعا ک ...

قربونت برم عزیزم

الهی خیلی زود قسمتت میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جونم عزیزم ان شالله بسلامتی باشه برای شماهم فشار خون دارم فک نکنم طبیعی بشه نی نیم پسره شما نی ...

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم، منم یه گل پسر دارم که ان شاالله سالم بیاد بغلمون و همه ی اونایی که نی نی دارن سالم نینیاشون بغل بگیرن