2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
عزیزم علائمی چیزیم داشتی،منم دوتا جنین بلاست انتقال دادم روز پنجمم هست هم ناامیدم هم اینکه هیچ حسی ن ...

خیلی ها علائم نداشتن و مثبت شدن انشاله به حق علی اصغر واسه شماهم مثبت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم مبارکه گلم  انشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری گلم خیلی خوشحال شدم چون شرایطمون یکی هست ...

فدات شم عزیزم انشاله قسمت شما.انشاله حتما نتیجه میگیرین.لطفا دعام کنین

ان شاء الله🤲🤲 چرا خبر بد ؟ خیر باشه.. همون روزهایی که به ارامش نیاز داری اتفاقا پر از تشویش میشه ...

دقیقا روزای اول چقدر خوب و خوشحال بودم. اما همش پشت سر هم اتفاق پشت اتفاق. دیروز یکی از آشنایان فوت کرد و شوک بدی بهم وارد شده. از دیشب زیر دلم خیلی تیر میکشه و حالت دل پیچه دارم یعنی فقط دلم پیچ میزنه. انقدر نگرانم که خدایی نکرده چیزی شده. به سرم زده برم سونو ولی می دونم زوده و فایده نداره. خیلی کلافم خیلی

بچه ها میشه بهم کمک کنید 🙏

من همیشه موقع پریودی ببخشید یهو خونریزی رقیق میکردم

اما سه ماهی هست ۵ساعتی قبل از پری خیییلی کم خون قهوه ای نسبتا سیاه میاد وبعد ۵ساعت کم کم خونریزی شروع میشه 

علتش چیه؟

می‌تونه از فیبروم باشه؟

یا هورمونی یا سردی رحم یا طبیعی؟

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم ان شاالله صحیح و سالم بغلش (ون) کنی..برای ما هم دعا کن خانم گل😍😍 گلم ش ...

ممنونم عزیزم.انشاله.اگه قابل باشم چشم حتما دعا میکنم من شهرستان ای وی اف کردم یه بار منفی شد یه بارهم‌سقط شد بعدش رفتم صارم پیش دکترم.ازمایشات ایمنی و انعقادی و...نوشت مشخص شدdfi 30هست برا اون دارو خورد شوهرم.دکترم رفت مام.ماهم رفتیم اونجا و میکرو رو شروع کردیم

بچه ها سلام من تخمک کشی کردم حدود دوماه پیش 

بعد پریود شدم رفتم دکتر داروهای دوره انتقال رو داد گفت ۲۱پریودی دیفرلین بزن پریود شدی داروهات رو شروع کن روز ۱۲/۱۳/۱۴بیا سونو بعد انتقال من روز ۳۰ام شهریور که میشه ۲۱پریودیم دیفرلین زدم روز ۹/۱۰/۱۱ بعد دیفرلین در حد خیلی کم ترشح قهوه ای دیدم و امروز نه 

روز ۱۰هم صبح ساعت ۶با حالت تهوع شدید بیدار شدم 

الان ز زدم دکتر که پریود نشدم چیکار کنم گفت با این علایم تست بده الان بی بی زدم منفیه 

آیا این لک و ترشح از علایم دیفرلین هست ،؟یا اینکه تست رو زود زدم 

ماه قبل روز دهم پریود شدم 

کسی تجربه پاره

خانمااا من نمیدونم چیکار کنم ضخامت آندومترم بالا نمیره و خونریزی پریودیم خیییلی کم شده در حد لکه بینی شده قبلا مشکلی نداشتم از زمان داروها و ای وی اف اینطوری شدم کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم....پیاده روی خوبه واس من؟