2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
خیر باشه ان شاء الله صدای قلب جنین هات رو میشنوی😍😍 من خیلی استرس دارم چون اصلا علائم خاصی ندارم ب ...

ایشالله که هر دومون دلمون با شنیدن صدای قلب نی نی هامون شاد بشه.‌از استرس نگو که من داغونم هر روز هم یه خبر بد بهم میرسه و بیشتر نگران میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله که هر دومون دلمون با شنیدن صدای قلب نی نی هامون شاد بشه.‌از استرس نگو که من داغونم هر روز هم ...

ترلا تو علامت داری؟ اخه من بدبخت دریغ از یه علامت 😂😂

انقد حالم خوبه 😂

اخه تو بارداری های قبلیم به شدت تهوع و ... داشتم

الان اصلا خبری نیست

بله عزیزم از روز ۷زدم و پر رنگ شد ولی اینجا نگفتم که بچه ها استرس نکشن.چون همزمان بامن بودن.من ۳ تاج ...

عزیزم علائمی چیزیم داشتی،منم دوتا جنین بلاست انتقال دادم روز پنجمم هست هم ناامیدم هم اینکه هیچ حسی ندارم،انگار توشکمم خالیه اصن یه جوریم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
ایشالله که هر دومون دلمون با شنیدن صدای قلب نی نی هامون شاد بشه.‌از استرس نگو که من داغونم هر روز هم ...

ان شاء الله🤲🤲

چرا خبر بد ؟ خیر باشه..

همون روزهایی که به ارامش نیاز داری اتفاقا پر از تشویش میشه روزهات..

مممونم عزیزم دعام کنین لطفا قلبشو ببینم.خیلیییی اذیت شدم تو این سالها

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم ان شاالله صحیح و سالم بغلش (ون) کنی..برای ما هم دعا کن خانم گل😍😍

گلم شما کجا انجام داده بودی؟ بچه اولتون بود؟ مشکلتون چی بود؟ببخش سوالام زیاد شد من قبلا هم بهت زحمت داده بودم 🤦‍♀️

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم علائمی چیزیم داشتی،منم دوتا جنین بلاست انتقال دادم روز پنجمم هست هم ناامیدم هم اینکه هیچ حسی ن ...

من روز اول هیچ علائمی نداشتم روز دوم یه لحظه پهلوم تیر شدید کشید.از روز سوم تا الان کمردرد داشتم 

ترلا تو علامت داری؟ اخه من بدبخت دریغ از یه علامت 😂😂 انقد حالم خوبه 😂 اخه تو بارداری های قبلیم ...

من حالت تهوع دارم یه روزایی سینه هام درد میکنه یه روزایی خوبه یه روزایی دلم درد میگیره یه روزایی نه. خلاصه اوضاع پیچیده شده. واقعا بهتره که علایم نداری اینجوری خیالت راحته