2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
بچه ها سلام من تخمک کشی کردم حدود دوماه پیش  بعد پریود شدم رفتم دکتر داروهای دوره انتقال رو دا ...

عزیزم منم‌ عین شما شدم بعد از میکرولین و بعدا استرادیول شروع کردم خونریزی  خیلی کم و سیاه داشتم که ضخامت آندومترم بالا نرف و انتقالم کنسل شد....الان دوباره همون پروتوکول رو داده نمیدونم چیکار کنم واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها.وقت بخیر.امروز روز ۱۲ انتقال بودم ازمایش دادم بتام ۱۳۶۰ هست 

مبارکه دکترت کی بود؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ممنونم عزیزم.انشاله.اگه قابل باشم چشم حتما دعا میکنم من شهرستان ای وی اف کردم یه بار منفی شد یه باره ...

دکترت لاهوتی بود؟ دی اف ای برای اسپرم همسره؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم منم‌ عین شما شدم بعد از میکرولین و بعدا استرادیول شروع کردم خونریزی  خیلی کم و سیاه داشتم ...

من اصلا پریود نشدم عزیزم که بخواد کم و زیاد باشه ۲/۳روز مونده به موعد پریودم لک خیلی کم قهوه ای که قطع شد و حالت تهوع 

باید پریود بشم که داروهای انتقال رو شروع کنم

ممنونم عزیزم.انشاله.اگه قابل باشم چشم حتما دعا میکنم من شهرستان ای وی اف کردم یه بار منفی شد یه باره ...

عزیزم فاکتورای دیگه اسپرم همسرتون چه طور بود؟دارو چی مصرف کرد؟ خودتون چند سالتونه؟ببخشا زیاد سوال میپرسم

خیلی ها علائم نداشتن و مثبت شدن انشاله به حق علی اصغر واسه شماهم مثبت میشه

ممنون عزیزم شما الان بارداری دعات گیراااا هست توروخدا واسم خیلی دعا کن خستم ازچشم انتظاری،آخه همش باخودم میگم مگه بدون علاییم میشه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
ای جااان بسلامتی عزیزم انشاالله  هر چی خدا بخاد نی نی هامون هم سن میشن😍😍😍🌈🌈🌈

عزیزدلم😍😍

الهی آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستای گلم.من فردا انتقال جنین دارم ازتون می خوام برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید واسه مثبت شدنم.خیلی ممنونم ان شاالله حاجت روا شید همتون

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

@تیاراتیام    

@zizi92    

@cma30    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منفی شدم

شاهزاده جون میدونم خیلی سخته 

ولی با خودت بگو لابد این بچه وایم خیر و خوشبختی نداشته که نشده

و این دفعه به دکترت بگو هیسترو کنه که هم رحمت بررسی بشه و هم خراش بدن واست 

جنین که داری دوباره برو واسه انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای گلم.من فردا انتقال جنین دارم ازتون می خوام برام دعا کنید یا یه صلوات بفرستید واسه مثبت ش ...

عزیزم الهی که اخرش ختم به شادی برات بشه

شماهم تعیین جنسیت بودی