2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
میگم بنظرت تو فرنیه دارچین بریزم خطرناکه؟چون خیلی شنیدم نشاسته خوبه ولی طبعم سرده ببخشید اینقد سوال ...

آخه دارچین خیلی گرمه نکنه برای بعداز انتقال ضرر داشته باشه حالا قبلش میتونی بریزی ولی گلاب رو من امتحان کردم خداروشکر ضرری نداشت

فقط موقع انتقال حواست باشه اصلاااا سرتو بالا نیار چون به رحمت فشار میاد اونجا این چیزارو نمیگن منم تا سریه آخر نمیدونستم😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای عزیییزم😍 بخدا خداامروز شماروفرساد برا من که استرسم تموم شه  پس به این چیزا نیس انشاال ...

قربونت❤ فقط خدا باید بخواد عزیزم که انشاالله برات میخواد

مامان شدی حتما خبرم کنیاااا😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه دارچین خیلی گرمه نکنه برای بعداز انتقال ضرر داشته باشه حالا قبلش میتونی بریزی ولی گلاب رو من امت ...

ینی موقع بلند شدن از تخت یا وقتی انتقال میدن؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
قربونت❤ فقط خدا باید بخواد عزیزم که انشاالله برات میخواد مامان شدی حتما خبرم کنیاااا😍😍😍

درسته هر چ خدا بخاد همون میشه

چشم قربونت دعا کن بشه حتما بهت خبر میدم😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
به نظرتون پیاده روی قبل انتقال خوبه یافقط قبل تخمک کشی خوبه

برای پانکچر اگه اضافه وزن داشته باشی قبلش کم کنی خیلی تو کیفیت تخمک تاثیر داره ولی برای انتقال پیاده روی خیلی خوبه البته من خودم زیاد پیاده روی نداشتم راستش ولی خب خیلی شنیدم که موثره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی موقع بلند شدن از تخت یا وقتی انتقال میدن؟

نه موقع انتقال منظورمه، از لحظه ای که جنیناتو انتقال دادن تا زمانیکه خواستی بلند بشی اصلا سرتو بالا نیار همون نیم ساعت بعداز انتقال کافیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هر روز یه علایمی دارم و این خیلی بده کلا که تهوع خیلی دارم این قسمتش هر روز ثابته و اشتها هم اصلا ...

ترلا جون میشه درخواست دوستی من رو بپذیری. چندتا سوال در مورد روند تخمک اهدایی از مرکز مام دارم.

نه موقع انتقال منظورمه، از لحظه ای که جنیناتو انتقال دادن تا زمانیکه خواستی بلند بشی اصلا سرتو بالا ...

آهااا چشم عزیزم

مرسی که اینقد دلسوزانه جوابمو دادی😘😘😘😘

به سلامتی عزیزم، اگه قصد زایمان طبیعی داری حتما پیاده روی و تحرک داشته باش، منم ان شاالله پنج شنبه و ...

ای جونم عزیزم ان شالله بسلامتی باشه برای شماهم

فشار خون دارم فک نکنم طبیعی بشه

نی نیم پسره

شما نی نیتون چیه؟

بچه ها من تو چون به گرمیجات حساسیت دارم دوبار قرص هیدوکسی زین خوردم تو دوره انتقالم

عذاب وجدان دارم که حتما بخاطر اون نگرفته

تو گوگل خوندم مصرف گروه هیستامین تو دوره انتقال ممکنه جنین رو بیگانه شناسایی کنه و علیه اش پادتن تولید کنه

😭

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸