2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
چیکارا کردی تو دوره ی انتقالت که مثبت شد؟ماپله داریم خیلی میترسم 

باور کن این سری بر خلاف سریای قبل اصلا کاری نکردم، استراحتم معمولی بود فقط دستشویی فرنگی استفاده کردم دو روز قبل و بعداز انتقال با نشاسته فرنی درست کردم خوردم، پله اگه آروم بری ضرری نداره عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فکر کنم یه هفته قبلش 8 اینا بود برام خراشم داد اگه بهت پیشنهاد داد حتما انجام بده و حتما بگو مطب خو ...

اتفاقا خراش دادم اینسری شکر خدا زیاد سخت نبود اذیت نشدم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا خراش دادم اینسری شکر خدا زیاد سخت نبود اذیت نشدم

من انتقال اولم فاطمیه خراش دادم یعنی اینقدر درد کشیدم که دیگه هیچوقت قبول نکردم خراش بدم تا این سری دیگه پیله وری گفت بیا خراش بده سود نداشته باشه ضررم نداره دیگه رفتم مطبش خودش انجام داد خیلی کم اذیت شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن این سری بر خلاف سریای قبل اصلا کاری نکردم، استراحتم معمولی بود فقط دستشویی فرنگی استفاده کرد ...

چ عالی استرسم کم شد.نشاسته سرده خطرناک نیس؟چون میگن برا کسایی ک رحمشون سرده خوب نیست

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من انتقال اولم فاطمیه خراش دادم یعنی اینقدر درد کشیدم که دیگه هیچوقت قبول نکردم خراش بدم تا این سری ...

برا من اصلاااا سخت نبود قبلش اونقد میترسیدمو استرس داشتم که نگووو.گفتن نیم ساعت قبلش شیاف استفاده کن که شکر خدا خیلی خوب بود 

بچه ها کیا این ماه انتقال دارن؟ با کدوم دکتر و کدوم مرکز؟

من عزیزم تو همدان فاطمیه

من انتقال اولم فاطمیه خراش دادم یعنی اینقدر درد کشیدم که دیگه هیچوقت قبول نکردم خراش بدم تا این سری ...

دیده بودم بعضیا چقد اذیت میشن و جیغ و داد میکنن برام مثه کابوس شده بود ولی شیافه کاره خودشو کرد

چ عالی استرسم کم شد.نشاسته سرده خطرناک نیس؟چون میگن برا کسایی ک رحمشون سرده خوب نیست

من یه کم گلابم میریختم که طبعش متعادل بشه، ولی اگه خیلی طبعت سرده میخوای نخور من که اذیت نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن این سری بر خلاف سریای قبل اصلا کاری نکردم، استراحتم معمولی بود فقط دستشویی فرنگی استفاده کرد ...

غذا اینا خودت درست میکردی؟

من یه کم گلابم میریختم که طبعش متعادل بشه، ولی اگه خیلی طبعت سرده میخوای نخور من که اذیت نشدم

آها چه عالی دست گلت دردنکنه😘😘😘🌈🌈🌈💝💝💝

برا من اصلاااا سخت نبود قبلش اونقد میترسیدمو استرس داشتم که نگووو.گفتن نیم ساعت قبلش شیاف استفاده کن ...

خب همین من بار اول اصلا مسکن استفاده نکردم بعد تو همین سایت دیدم بچه ها گفتن یا قرص مسکن یا شیاف قبلش خیلی تاثیر داره دیگه سریه بعد نیم ساعت قبلش دوتا مسکن خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همین من بار اول اصلا مسکن استفاده نکردم بعد تو همین سایت دیدم بچه ها گفتن یا قرص مسکن یا شیاف قبل ...

میگم بنظرت تو فرنیه دارچین بریزم خطرناکه؟چون خیلی شنیدم نشاسته خوبه ولی طبعم سرده

ببخشید اینقد سوالام زیاده🙈🙈🙈

غذا اینا خودت درست میکردی؟

من شب اول مهمونم برام اومد😅 بعضی وقتا درست میکردم ولی خیییلی کم، چیز سنگینم اصلا بلند نکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من شب اول مهمونم برام اومد😅 بعضی وقتا درست میکردم ولی خیییلی کم، چیز سنگینم اصلا بلند نکردم 

وااای عزیییزم😍

بخدا خداامروز شماروفرساد برا من که استرسم تموم شه 

پس به این چیزا نیس

انشاالله سالمو سلامت نی نی اتو بغل بگیری عزیزدلم