2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
تا قبل از تخمک گذاری تند برو.

اهان چشم اخه من از 8پریود اقدام میکنم عیب نداره؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی فاطمیه همدان شماچی؟

رها شما مشکلت چی بود؟ دکترت کی هست؟ اولین بارته؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من تهران رویان میرم پس انتقالمون باهمه ان شاالله هر دوتا مثبت شیم🤲

ای جااان بسلامتی عزیزم

انشاالله 

هر چی خدا بخاد

نی نی هامون هم سن میشن😍😍😍🌈🌈🌈

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
رها شما مشکلت چی بود؟ دکترت کی هست؟ اولین بارته؟

اولین بار دکترم فریمانی بود که افتضاح بود با آندومتر ۳برام ۳تا جنین انتقال داد الان دکترم شمیم پیله وری

مشکلم تخمدان پلی کیستیک و شوهرم واریکوسل

شمام میای فاطمیه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بسلامتی فاطمیه همدان شماچی؟

منم فاطمیه میرفتم😶 انشاالله که نتیجه میگیری😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم فاطمیه میرفتم😶 انشاالله که نتیجه میگیری😍

بسلامتی باردار شدی؟دکترت کی بود؟

قربونت دعاکن برام لطفا😘😘😘

اولین بار دکترم فریمانی بود که افتضاح بود با آندومتر ۳برام ۳تا جنین انتقال داد الان دکترم شمیم پیله ...

البته پانکچر و انتقالامو فاطمیه رفتم ولی دکترم پیله وری هستش از اول مطبش میرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته پانکچر و انتقالامو فاطمیه رفتم ولی دکترم پیله وری هستش از اول مطبش میرفتم

خیلی دکتر خوبیه 

خیره انشاالله

آندومترت چند بود موقع انتقال؟

بسلامتی باردار شدی؟دکترت کی بود؟ قربونت دعاکن برام لطفا😘😘😘

بله عزیزم

دکتر پیله وری، خیلی قبولش دارم

انشاالله به زودی خبر مامان شدنت رو همینجا میدی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم دکتر پیله وری، خیلی قبولش دارم انشاالله به زودی خبر مامان شدنت رو همینجا میدی❤

انشاالله گلم ممنون😘😘😘

بله عزیزم دکتر پیله وری، خیلی قبولش دارم انشاالله به زودی خبر مامان شدنت رو همینجا میدی❤

چیکارا کردی تو دوره ی انتقالت که مثبت شد؟ماپله داریم خیلی میترسم 

خیلی دکتر خوبیه  خیره انشاالله آندومترت چند بود موقع انتقال؟

فکر کنم یه هفته قبلش 8 اینا بود

برام خراشم داد اگه بهت پیشنهاد داد حتما انجام بده و حتما بگو مطب خودش برات انجام بده فاطمیه اذیت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40