2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
عزیزم یه عالمه تایپ کرده بودم پرید  ولی از این حرص میخورم ماها قراره مادر بشیم یه ذره صبر ندار ...

خودمم خیلی پشیمون شدم چرا زود ازمایش دادم 

نه داروهامو که حتما ادامه میدم تا سر وقت بازم ازمایش بدم 

مرسی که وقت میزاری و واقعا از ته دل واسه هم دلسوزی میکنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟ حالا چه فرقی میکنه وقتی بتا منفی باشه در هرصورت باید خونریزی صورت بگیره.چن اگر جنین هم درکار با ...

چيزي كه من از حرف دكتر فهميدم تا زمانيكه جنين تو رحم زنده اس و خون وارد لگن نشده احتمال بالا رفتن بتا وجود داره.

براي من چون جاي مناسبي نبود بايد دفع ميشد.كه چند روز بعد از قطع دارو پريود شدم و دو روز بعد با درد دفع شد.دكتر بهم فرمالين داده بود كه بزارم توش و بدم آزمايشگاه.يعني مي خوام بگم حتي اگر كسي منفي هم باشه بايد سونو كنه تا اطمينان حاصل بشه بعد دارو رو قطع كنه

نه گلم لک اینا اصلا ندارم انگار نه انگار باردارم چشم ممنونم از راهنماییت گلم 🌹

همدم جون شما هم ارومیه ای وی اف کردین؟ پیش کدوم دکتر؟ راستی مادرشدنت مبارکت باشه .انشاء الله بسلامتی وصحیح وسالم بغلش کنی

اگرکیفیت جنینت خوبه انتقال بده دکترکلانتری تواصفهان اصرارداره که هرباریک جنین بلاست انتقال بدید که ...

جنین من کیفیتش a هست ولی پنج روزه نیست سه روزش

در اندک من تویی فراوان یارب..
من روز ١٤ بعد از انتقال آزمايش دادم و بتا ٤/٨ بود كه يعني منفي بعد همسرم رفت مطب دكتر كه بپرسه داروم ...

واقعا من اولین باره میشنوم ...کاش منم میرفتم دکتر سونو میشدم ...اخه من  تا روز ۱۶ انتقالم سه بار بتا دادم ومنفی بودم امکان داشت یعنی ....پس بقیه ی دوستان  ازتجربه ی شما استفاده کنن ...ایشالا که ایندفعه یه نینی نازو سالم میاد تودلت وبغلت 

سلام ،خانوم هایی که آنوکسا دارین تو یخچال نگه میذارین؟ من مجبورم برم جایی یخچال نداره😐😐

مگه هنوز انوکسا میزنی رها🙄

واای خدا...

من هپارین دارم و یخچالی نیست..

نهایت از این ظرف های سردنگهدارنده ی دارو بگیر از اونایی که انسولین توش نگه میدارن..