2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
منم شنیدم نمیدونم ولی میگفتند حلیم وکله پاچه خوبه من سری قبل انقدر هول بودم فقط برسم مرکز یه لیوان ...

برا امشب کله پاچه گذاشتم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

دیشب رفتم حرم برا همه دعا کردم ...

خیلی دلگیر بود همه درها بسته جمعیت خیلی کمممم واقعا حالا شده غریب الغربا😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا امشب کله پاچه گذاشتم

کی انتقال داری به سلامتی 

من پیشه دکتر بودم به یه خانومه که انتقال داشت میگفت دوسه روز قبل غذاعای مقوی مثل کله پاچه بخور

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
جالبه اکثر بچه هایی که انقدر عجولن، برای تعیین جنسیت آی وی اف کردن. خدا میبینه یکی تحمل میکنه و صدا ...

هر کسی دردش برا خودش بزرگه عزیزم

کی انتقال داری به سلامتی  من پیشه دکتر بودم به یه خانومه که انتقال داشت میگفت دوسه روز قبل غذا ...

فردا صبح ...این چن روزم گوشت قرمز زیاد خوردم بنظرت مربای به خوبه بخورم؟؟؟

لی لا جان نی نیم خوابیده...الان باید تلاش کنم خواستنی ترین موجود دنیامو سقط کنم دعا کن خوش قلب مهرب ...

عزیییزممم...من خیلی وقته نیومدم تاپیک .الان رندوم پیامای دوستاروچک کردم که این پیامتو دیدم....ناراحت شدم ..امیدوارم خدا به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه‌

منم یه روز هست یه روز نیست. تهوع خیلی داشتم یه روزایی. دل درد کمردرد پریودی مخصوصا اون اوایل الانم ک ...

سلام.خوبی لیلا جان.نی نی گلمون خوبه....خیلی وقته نیومدم بیخبرم ازتون.

بچه ها یه نفر تو سایت دیدم گفته بود روز ۱۴ انتقالش با جنین بلاست بتاش صفر بوده روز ۱۸ شده ۱۸۰ بنظرتو ...

من روز ١٤ بعد از انتقال آزمايش دادم و بتا ٤/٨ بود كه يعني منفي بعد همسرم رفت مطب دكتر كه بپرسه داروم رو قطع كنم دكتر گفت حتما بايد سونو بشه.رفتم سونو و دكتر گفت جنين زنده است .ولي متاسفانه جنين من ابتداي لوله بود و دكتر گفت بايد دفع بشه.بعد وقتي به دكتر گفتم بتا منفي بوده چجوري ممكنه گفت كسايي بودن كه با بتاي منفي باردار بودن.البته فكر كنم براي كساني كه ميكرو مي كنن ممكنه.بعد من مي بينم اينجا هر كي بتاش منفي ميشه خودش داروش رو قطع ميكنه و دكتر نميره در حاليكه دكتر بايد سونو كنه و قطعي بگه كه حاملگي اتفاق نيفتاده

فردا صبح ...این چن روزم گوشت قرمز زیاد خوردم بنظرت مربای به خوبه بخورم؟؟؟

دوستان به من گفتن خوبه بخوری برو خدا پشت و پناهت انشالله ۱۴ روزه دیگه با خبره خوب میایی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من روز ١٤ بعد از انتقال آزمايش دادم و بتا ٤/٨ بود كه يعني منفي بعد همسرم رفت مطب دكتر كه بپرسه داروم ...

جدی؟ حالا چه فرقی میکنه وقتی بتا منفی باشه در هرصورت باید خونریزی صورت بگیره.چن اگر جنین هم درکار باشه باید ازبین بره.

سلام به همه دوستای خوبم.من یه مدتی نبودم.متاسفانه مبتلا شدم به این ویروس لعنتی(کرونا).دعا میکنم که این بلا از تک تک شما وهمه مردم دنیا دور بشه.خیلی مراقب خودتون باشین.من هیچوقت بدون ماسک نبودم ولی از یه جلسه کاری که کناریام ماسک نزده بودن گرفتم.خداروشکر ریه هام درگیر نشد ولی دوران نقاهت سختی داره ،آدمو ضعیف میکنه(با وجود مصرف غذاهای مقوی و روزی ۲ لیوان آبمیوه و یه عالمه دمنوش و....)و از همه بدتر اینکه همسرم هم از طریق من مبتلا شد.خلاصه اینکه روزای سختیو پشت سر گذاشتم .الهی هیچکس تجربه نکنه.

امیدوارم اونایی که انتقال دادان تا الان مامان شده باشن و منتظرا هم نتیجه بگیرن و باردارای عزیزم به سلامتی زایمان کنن.

منم که این ماه باید وارد سیکل بشم ماه قبل ld خوردم و ایشالا این ماه وارد سیکل میشم.نمیدونم با این بیماری که داشتم و داروها و...... چه خواهد شد.میخوام ایندفعه که شرایط اینجوری بهم ریخت خودمو کامل بخدا بسپارم و دوتا جنین باقیموندم رو انتقال بدم و البته هفته آینده برم پیش دکترم و ببینم نظرش چیه.

برام خییییلییییی دعا کنید.