2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینو دیدم اولش خوشحال شدم بعد گفتم بعیده ولی لابد یه چیزی هست که دکترا میگن 48 ساعت بعد تکرار کن ...

من روز ۱۵ بتام زیر ده بود.گفتن ۵شنبه ازمایش بده.البته دکترمم برا ۵شنبه نوشته بود خودم زودتر از دادم.جنینم ۳روزس

باز شما بچه دارین نباید زیاد مهم باشه ما که اصلا نداریم ببینین چقدر غصه میخوریم

میدونم به خدا حال تکتکتونو درک میکنم ولی منم چهار پنج سال تو این راهم چقد سختی کشیدم از راه دور تو زمستون تو شهرهای غریب به امید اینکه خدا تلاشامو ببین بهم ببخشه 

به خدا صبر باید کرد چه میشه کرد آخه اینم امتحان ماست که مثل آدمیزاد حامله نمیشیم، حتما خدا حکمتی دار ...

زینب جاان میدونم این روزا وقتی ازش یه مدت بگذره میگیم اصلا اینقدر حرص خوردن نداشت 

ولی الان من دقیقا حال دانش اموزی رو دارم که به عالمه واسه کنکور درس خونده ولی رتبش خوب نشده الانم باز با رتبه بد انتخاب رشته کرده و منتظر جواب 

هر روز اندازه یک ماه میگذره تو تنهایی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من روز ۱۵ بتام زیر ده بود.گفتن ۵شنبه ازمایش بده.البته دکترمم برا ۵شنبه نوشته بود خودم زودتر از دادم. ...

منم روز نه زیر دو بود 

کاش  زودتر تموم بشه  این روزها

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بابا دختر کامل پرنگ شده دیگه انقدر خودت و ازیت نکن برو از حاملگیت وگل پسر تو دلیت لذت ببر برایه منم ...

انشالله عزیزم انشالله 

نمیدونی که دیروز زنگ زدم کلینیک خانومه چطور ناامیدم کرد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
انشالله عزیزم انشالله  نمیدونی که دیروز زنگ زدم کلینیک خانومه چطور ناامیدم کرد

من روز۱۷ که آزمایش دادم منفی بود زنگ زدم مرکز گفت یه درصد ممکنه دوروز دیگه مثبت بشی داروهاتو ادامه بده ولی من ندادم وقطع کردم ۳روز بعدش هم پریود شدم تازه بی بی ها هم از روز۸کامل منفی بود

تو خداراشکر بی بی هات مثبته خدابهت ببخشه عزیزم روزی که برگه مثبتیت رو گرفتی تو رو قران منم دعا کن مثبتی پسرم رو این ماه بگیرم