2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام روز انتقال باید صبحانه خورد؟؟اگ اره چی بخورم؟؟راستی نوشته با مثانه پر برم بد اونجا پاهامو میدن ...

اره منکه هیجان زده بودم چیز خاصی نخوردم اگه می تونی یه کاسه فرنی بخور خخخ ماله ما اونجا معطلی داشت اگه اونجوریه اونجا رفتی اب معدنی بخر بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم زود بوده انشاالله روز۱۴که میری آزمایش مثبته

از صبح همش دارم گریه میکنم سینه چپم درد شدیدی داره انگار میخواد از بدنم جداشه آخه چرا نباید بگیره دکترم گفت ضخامتت 11گفت جنینات عالین رحمت امادست پس چرا دلیلش چیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبح همش دارم گریه میکنم سینه چپم درد شدیدی داره انگار میخواد از بدنم جداشه آخه چرا نباید بگیره دک ...

همه چی دست خداست اون بخواد میشه نخواد نمیشه حتما حکمتی داشته خیلی سخته میدونم من خودم دو تا سقط داشتم یکی تو ماه پنج اینکه دیگه فعلا چیزی نبوده

خدا خودش نظر کنه
اره خیلی زود ازمایش میدن خودشون رو استرس میدن

به خدا صبر باید کرد چه میشه کرد آخه اینم امتحان ماست که مثل آدمیزاد حامله نمیشیم، حتما خدا حکمتی داره و برامون خیر و مصلحت هست 

آخه با زود آزمایش دادن و یا کلا بی بی چک قبل از آزمایش جز حرص و خو  خوری چی نصیب آدم میشه؟؟!!!! 

به خدا منم از این ناحتی که خودمون با دست خودمون برای خودمون درست میکنیم دارم حرص میخورم، چرا؟؟ حیف نیست دو هفته رو آدم به جای تصور مادری همش نگران باشه 

والا میفهمم ترس هست، امید هست، نا امیدی هست، واقعا مشکله، آدم نمیدونه چی شده، همش بیم و امیده ولی هنر ما کجا رفته پس؟؟ یعنی همش باید مغلوب استرس بشیم یا نه باهاش مدارا کنیم و طی این مدارا کردن به چیزای خوب برسیم

دوستان گل تماااااام قدیمی های تاپیک مامان شدن، شما هم میشید من ضمانت میکنم تا 5 سال آینده همه افراد اینجا مامان شدن 😍😍😍😍😍 تو رو خدا خودتون رو دوست داشته باشین به عنوان مامانی اون کوچولوی نازنینی که منتظرش هستین، شما خیلی ارزشمندین چون برای مادری خیلی بیشتر از بقیه تلاش کردین 

عزیزم راجع به بی بی چک من کلا نمیتونم نظر بدم ولی 48 ساعت بعد مجدد تیتر بتا رو تکرار کن روز چندم آز ...

روز 14آزمایش دادم

فردا دوباره باید آزمایش بدم

میشه روز16

توکلم به خداس

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
میدونم خدا برام نخواست به زور هم نمیشه 

اره زوری نمیشه من سر بارداری دومم انقدر چله بری کردمو دعا نوشتم هر کاری بگی کردم ولی نخواست بمونه دلم اتیش گرفت ولی کاری از دستم بر نمیاد سعی کن ارامش داشته باشی خیلی مهمه

خدا خودش نظر کنه
بچه ها این بیبی چکا یک ساعت پیش گذاشتم باز

بابا دختر کامل پرنگ شده دیگه انقدر خودت و ازیت نکن برو از حاملگیت وگل پسر تو دلیت لذت ببر برایه منم دعا کن به زودی زود پسملم‌و تو وجودم حس کنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی