2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش بی بی چک اصلا وجود نداشت که اینقدر نه خودمونو اذیت میکردیم نه اون نی نی های کوچولو رو ......صبور باشین صبور باشین صبور باشین بزارین نی نی هاتون راحت بشینن تو دلتون اینقدر بهشون استرس واردنکنین  

دارچین‌جون‌من‌‌‌آزمایش‌هایی‌که‌شماداده‌بودی‌به‌دکترم‌ نشون‌دادم..دکترم‌گف‌نمیخاد‌هزینه‌‌آزمایش‌بدی‌ ...

انشالله که با همینا نتیجه میگیری. 

برای من احتمالا چون از قبل میدونستیم TPO ام بالاست دکتر تشخیص داد فاکتورهای دیگه هم چک شه.

نه عزیزم. بیهوشی دیگه به هوش هم که اومدی تقریبا هیچ دردی نداری.

تمام مراحل ای وی اف ازصفرتاصدهیچ دردی نداره.ب قول اون خانوم فقط ی کم صبوری میخاد ک مانداریمووو درداون ازهمه بدتره

اطلاعی ندارم عزیزم 🙈🙈🙈🙈 ولی فکر کنم یا زیادی بهش سردی و کاسنی دادن، یا یه مشکل دیگه هست که من بل ...

ممنونم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من روز۱۷ که آزمایش دادم منفی بود زنگ زدم مرکز گفت یه درصد ممکنه دوروز دیگه مثبت بشی داروهاتو ادامه ب ...

عزیزم بازم اونا بهت امیدواری دادن اما واسه من با حرغاشون منو ناامید کردم

بحدا از ته قلبم دعا کردم خدا بهت پسر ناز صحیح و سالم بده

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم بازم اونا بهت امیدواری دادن اما واسه من با حرغاشون منو ناامید کردم بحدا از ته قلبم دعا کردم خ ...

عزیزمی

انشاالله که فردا بایه بتای تپل بیای به حق این ماه عزیز

خواهش میکنم امضات روخوندم اشکم در اومد خدا خودش دل همه رو شاد کنه

عزیزم ممنونم الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه ما رو هم نا امید نکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@shamiim     سلام عزیزم، خوبی؟ چیکار کردی؟ رفتی برای انتقال؟😍

سلام گلم مرسی توخوبی.نی نیت خوبه

نه عزیزم هنوز نرفتم یعنی هنوزپریود نشدم که برم.دفعه پیش تو تاسوعا وعاشورا بود نشد برم

توخودت چطوری.نرفتی واسه جنسیت?

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏