2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
نه گلم اطلاعی ندارم، من بودم این کارو نمی‌کردم فعلا هم به طب سنتی اعتقادی ندارم، چون خیلی ضربه دیدم

سلام زینبی جون ی سوال دارم شنیدم موقع دخول اگه مرد بگه داخل سرده یعنی رحم سرده؟صحت داره بنظرت

از شوهرم پرسیدم میگه ته واژن سرده  نگرانم کرده میشه بخاطر سردی رحم سه بار ای یو ای شدم نگرفته باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها اینقد ناراحتم دارم میمیرم امروز انتقالم بود اما کنسل این همه دارو این همه بدبختی هیچی ب هیچی توروخدا بگید کسی بوده مثه من؟من امروز رفتم واسه انتقال حتی موقع انتقال گفتن جنینا عالیه اما هر کاری کردن نشد دهانه رحممو باز کنن دکتر گفت تنگه سه بار دستگاه روگذاشتن درآوردن اما نشد دارم دیونه میشم کلی ذوق داشتم ک الان با نی نی هام میرم خونه این کارو میکنم اون کارو میکنم 

دکتر کلی زحمت کشید با دستگاهها مختلف هرکاری کرد گفت تنگه حیفه بزار برای سیکل بعد یا هرموقع ک دوست داشتی بیا واست انتقال میدم قبلش بهت دارو زیر زبونی میدم تو مطب توی چند مرحله بازش میکنم کلی باهام حرف زد و گفت چیزی نیست نگران نباش 

کاش می گفتی بیهوشت کنن باز کردن دهانه رحم واسه متخصص کاری نداره

گفتم خیلی گفتم اما هرکاری کرد نشد گفت تنگه همه وسیله هارو بهم نشون داد گفت باهمه امتحان کردم بیشتر از این صلاح نیست دست کاری کنم بدنتو چون داشتم میلرزیدم از ترس و استرس

دکتر کلی زحمت کشید با دستگاهها مختلف هرکاری کرد گفت تنگه حیفه بزار برای سیکل بعد یا هرموقع ک دوست دا ...

ای بابا میشد بیهوشت کنن ... کدوم مرکز میری؟؟ 

من شنیدم بخاطر استرس دهانه رحم بسته میشه ولی با بیهوشی یا حداقل تزریق داروهایی مشابه لورازپام و یا شل کننده عضلات مشکل حل شده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام زینبی جون ی سوال دارم شنیدم موقع دخول اگه مرد بگه داخل سرده یعنی رحم سرده؟صحت داره بنظرت از شو ...

😳😳😳 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ای بابا میشد بیهوشت کنن ... کدوم مرکز میری؟؟  من شنیدم بخاطر استرس دهانه رحم بسته میشه ولی با ...

من اهواز میرم کلینیک خصوصی دکتر فوق تخصص و عالیه از تموم شهرا میان پیشش نمیدونن چرا اینطوری شد تازه دومیلیونم ازمون گرفتن واقعا ن توان روحی دارم ن مالی

من اهواز میرم کلینیک خصوصی دکتر فوق تخصص و عالیه از تموم شهرا میان پیشش نمیدونن چرا اینطوری شد تازه ...

عزیززززم اول از همه بدون خیری توش بوده بعدشم قطعا پزشک متخصص یه چیزی دونسته که ادامه نداده .. 

من یه بار رفتم بیمارستان دیدم یه خانم خیلی استرس انتقال داشت بیهوش کردن ولی شما شاید شرایطتتون خاص بوده ..

اشکال نداره غصه نخور ...

منم چندوقت پیش کلی دارو مصرف کردم و هزینه از کرمانشاه رفتم تهران انتقال بدم اما اونجا سونو گرفتن دیدن رحمم مناسب نیست و برگشتیم یعنی تا خود کرمانشاه من سرم به شیشه ماشین بود اشک میریختم.... ماها خیلی گناه داریم امیدوارم یه جایی این همه غصه برامون جبران به شادی بشه

[QUOTE=157519480]عزیززززم اول از همه بدون خیری توش بوده بعدشم قطعا پزشک متخصص یه چیزی دونسته که ادامه نداده ..  ...[/QUOواقعا سخته مرسی ازت ک آرومم میکنی میدونی باید چیکار کنم یعنی مشکلی دارم؟اما دکتر گقت طبیعیه نمیدونم والا شاید دید دارم گریه میکنم دلش سوخت

[QUOTE=157519480]عزیززززم اول از همه بدون خیری توش بوده بعدشم قطعا پزشک متخصص یه چیزی دونسته که ادام ...

عزیزم ناراحت نکن خودتو ..من چی بگم که سه بار انتقالم کنسل شد با کلی دارو و هزینه

حتی این ماه فقط یک میلیون شد داروهام ولی ضخامتم پسرفت کرد و داروهامو قطع کردم منتظرم پریود شم برم هیستروسکوپی کنم ببینم چمه

من تا پارسال خیلی گریه میکردم ولی الان که چشمام اذیت شدن میفهمم که اشتباه کردم ... دور از جون فردا ms و هزار درد و مرض هم بخاطر استرس میگیریم... پس قوی باش و اصلا ناراحت نباش

راستش فکرنکنم اصلا مشکلت جدی باشه ... بعداز پریودی بازم برو پیش دکترت درست حسابی ازش توضیح بخواه تا روشن شی

سلام بچه ها اینقد ناراحتم دارم میمیرم امروز انتقالم بود اما کنسل این همه دارو این همه بدبختی هیچی ب ...

من نشنیدم دهاته رحم برا چی نباید باز بشه 

شاید استرس داشتی

خب میگفتی با بیهوشی برات انتقال بده نمیشد ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من اهواز میرم کلینیک خصوصی دکتر فوق تخصص و عالیه از تموم شهرا میان پیشش نمیدونن چرا اینطوری شد تازه ...

نگران نباش عزیزم حتما خیر و‌ صلاحت بوده ولی نباید پول انتقال میگرفتن 

بهشون نگفتی پس بدن پولتو ؟ 

ایشالا ماه بعد میری میچسبن بهت اصلا ناراحت نکن خودتو یه ماه که چیزی نیست عزیزم ولی استرس نداشته باش برات خوب نیست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره گلم بزن dr_zarifi خیلی عالیه دوستان دیگه هم حتما برید پیج ایشون رو کامل بخونید و گوش کنین، یعنی ...

منم دارمش چقدر بنده خدا دلسوزه واقعا

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...