2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام لطفا جوابمو بدید خیلی ناراحتم انتقالم کنسل شده چون دهانه رحمم بسته بود هرکاری کردن باز نشد چرا این مشکل ب وجود اومد؟رحمم سه خطی و دکتر گفته بود عالیه دکتر گفت دوباره از روز دوم پریودی برم تا قرص زیر زبونی بده بهم و طی چند مرحله دهانه رحممو باز کنه من قبلا یبار انتقال دادم ک سقط شد اما این مشکلو نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون میگم شما علایم بارداری ات از کی شروع شد؟ شما هم میکرو کردی؟ من هییچ علامتی ندارم همون یک ذ ...

ستاره جان واسه من بعد از سونوی قلب ،فکر کردم ۹ هفته بودم شروع شد ، نگران نباش 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مطب رفتید ؟ یا مرکز خاصی؟

من خودم رویان ، ابن سینا ، دکتر بزرگ علوی ، دکتر قوامی عادل ، ویجی کمار  رفتم نتیجه نگرفتم تا این که تو همین سایت ثنا بهم طرازی و معرفی کرد مطبش رفتم دکتر خوبیه نتیجه گرفتم.

سلام‌لیانا جون خوبی؟ گل دخترت خ به؟ بسلامتی چند هفته ای سیسمونی خریدی؟

سلام عزیز دلم ممنوووون خودت خوبی پسرمون خوبه 

الان ۳۰ هفته و ۳ روزم 

تقریبا خیلی چیزارو خریدم فقط چند تا دونه خورده ریز مونده 

شما خرید کردی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیز دلم ممنوووون خودت خوبی پسرمون خوبه  الان ۳۰ هفته و ۳ روزم  تقریبا خیلی چیزارو ...

ای جونممم بسلامتی اونم خوبه منکه تازه وارد ۱۸ هفته شدم 😥😥

نه دارم جا به جا میشم جاگیر بشم نیرم تخت و وسایلاشو می خرم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جونممم بسلامتی اونم خوبه منکه تازه وارد ۱۸ هفته شدم 😥😥 نه دارم جا به جا میشم جاگیر بشم نیرم تخ ...

قربونت قسمت منتظرا 

الهی🥰🥰 پس میخوای بری ایشالا آنومالی انشاالله همه چی خوب باشه 

اره جابه جا شدی بخر 

ولی روز به روز همه چی داره میره بالا 🤪🤪 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت قسمت منتظرا  الهی🥰🥰 پس میخوای بری ایشالا آنومالی انشاالله همه چی خوب باشه  اره ...

اره ایشالاا اره خیلی گرونه از این وان پایدارا می خوام بخرم ۴ تومن بود شده ۶ /۵حالا میرم اونو میگیرم خدا بدادمون برسه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام تیارا جون‌خوبی گلم  واسه من هم تو ان تی هم آنومالی زد ۱۶ آذر ۴۰ هفته تمام  الان چند ...

لیانا عزیز بارداری شکر خدا🙏😍😍🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من نشنیدم دهاته رحم برا چی نباید باز بشه  شاید استرس داشتی خب میگفتی با بیهوشی برات انتقال بد ...

ن استرسم خیلی عادی بودی دیگه وقتی زیر دستش از درد داشتم میلرزیدم بهش گفتم گفت فایده نداره عزیزم

نگران نباش عزیزم حتما خیر و‌ صلاحت بوده ولی نباید پول انتقال میگرفتن  بهشون نگفتی پس بدن پولتو ...

ن پولی ک پس ندادن چون جنین رو از فریز در آوردن و دوباره فریز کردن بعدم کلی دورم با با وسیله ها مختلف اما نشد

توروخدا جواب بدید دیگه جنین ندارم نکنه دوباره فریز کردن جنینامو موقع ذوب واسشون مشکلی پیش بیاد آخه تاحالا نشنیدم کسی اینجوری شده.کسی اطلاعی داره؟جنینام فریز بودن انتقالم کنسل شد دوباره فریزشون کردن توروخدا بیاین بگید دارم دیونه میشم

سلام خانوما خوبید؟

من امروز رفتم برا شروع سیکل انتقال

همه چیزم خوب بود خداروشکر

دکترم گفت سیکل لانگ برات میذاریم

دوتا آمپول دیفرلین داد

یکی امروز زدم

یکی ۲۸ روز دیگه باید بزنم

دوهفته بعدشم باید برم دوباره

کسی بوده با این شرایط؟

کدوم سیکل بهتره یعنی؟

@زینبی_بابا    عزیزم شما اطلاعی داری؟؟