2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست

منم تنبلی دارم و تیروئید کم کار شوهرمم واریکسول داشت عمل کرد ک بدتر شد🥴 با مصرف گونال و ستروتاید 13 تا تخمک داشتم ک فقط 4 تا جنین گریدab تشکیل شد برام. همیشه میام تجربه های بچه هارو میخونم و استفاده میکنم. الانم پر از تشویش و استرسم نمیدونم انتقالم برا کی میشه و چی پیش میاد😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هایپر شدن چطوره ؟ چرا اتفاق میافته ؟

چون گفتن تخمدانام متورم شدن تعداد تخمکا زیاد بوده.. بعدشم انگار فقط من داروی زیادی مصرف کردم چون فقط 16 تا سرم آلبومین با 10 تا آمپول آنکسوپارین و ستروتاید و انواع قرص و پودر و اینا مصر ف کردم

در کل چقد هزینه تون شد؟؟؟ . من قصد دارم مرکز مام پیش دکتر نصر برم خودشون گفتن حدود 13 الی 14 میشه ول ...

عزیزم من مام بودم.۶تومن تخمک کشی۲تا۳تومن فریز که واسه ما ۳تومن گرفتن۳تومن انتقال.من داروهارو هم اکثرا ازاد وخارجی گرفتم زیر۴تومن شد.۳بارهم تاالان سونو شدم که هربار ۳۶۳تومن.ویزیت هم فک کنم۸۰ایناست.به نظرم حتما برو مام.واقعا کارشون عالیه.ارزششو داره.

بچه ها جواب آزمایشم23ونیم شد دارم دق میکنم

مثبته دیگه مبارکهههه

رنج آزمایشگاه چنده؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من مام بودم.۶تومن تخمک کشی۲تا۳تومن فریز که واسه ما ۳تومن گرفتن۳تومن انتقال.من داروهارو هم اکثر ...

آره تصمیمم قطعیه . اولش میخاستم شهرستان انجام بدم ولی حرفای بچه ها رو که خوندم دیدم خیلی مهمه کجا بری دکتر کی باشه و جنین شناست کجا باشه . ان شالله مشکلات مالی هم حل میشه . همه چیز جایگیزنش میاد. خوشحالم که نتیجه گرفتید 

شما فعلا برو ببین اول دکترت چی میگی خودت وشوهرت روهم حسابی تقویت کن تاشب پانکچر

برای ویزیت 12 آبان بهم وقت دادن مشکل اصلی هم سمت شوهرمه .  مکمل های تقویتی دکتر بهتون داد؟ یا خودتون ؟ بنظرتون تو این فاصله چی بخورم؟

سلام خانم، بله میشه 😉😉😉😉

سلام ،من تازه عضو اين تاپيك شدم 

پيامها رو كه خوندم ديدم زينب جون خيلي با حوصله جواب ميده واقعا خدا خيرت بده ان شاء الله🤲 

ميشه منم راهنماييم كنيد 

من تو شهريور پانكچر و هيستروسكپي  شدم بعد دكتر بهم دوفاستون و استرومارين داد دوتا مونده بود از اينا كه تموم بشه پريود شدم يعني فاصله پريودم از قبل عمل شد ٢٢روز براي اولين پري بعد پانكچر و هيسترو 

دكتر برام نسخه كرده بود كه پريود دوم از عمل از روز سوم پري ال دي و هپارين استفاده كنم و بعد چهارده تا از ال دي برم ويزيت بشم 

ديروز پريود دوم رو شدم كه فاصله پري دوم از اولي شد ٢٣روز !!!

و هنوز يه دونه از قرص مدوروكسي پروژسترون و استرومارينم مونده بود كه پري شدم 

به دكتر زنگ زدم كه ببينم كي برم مطب و ال دي رو از كي شروع كنم و فاصله پريود ها رو گفتم (پريود هاي قبل عملم حدود چهار ماه بود كه بيست و هفت يا هشت روزه بود با استفاده از قرص متفورمين  قبل از اون طولاني تر بود و نامنظم ) 

دكتر گفت اين ماه هيچ دارويي مصرف نكنم و پريود بعدي كه شدم از روز دوم ال دي بخورم و هپارين بزنم🙁🙁😐

خيلي ناراحتم قرار بود پريود دوم ال دي بخورم نميدونم چرا سيكل رو كنسل كرد و اين ماه بايد بگزره و دوباره ماه بعد ال دي بخورم 

شما ميدوني دليل اين همه فاصله كه دكتر ميخواد چيه ،؟يعني با اين حساب تا انتقال من بايد چهار بار پريود بشم و اينكه چرا اصلا بايد ال دي بخورم قبل انتقال ؟؟؟ 

من ديده بودم ال دي رو قبل پانكچر ميدن به منم داده بود ولي قبل انتقال چرا؟؟؟

و اينكه فاصله كوتاه شدن اين دوتا پري يعني اينكه مشكلي هست؟؟

ببخشيد ميدونم خيلي زياد حرف زدم ولي ميشه لطفا جواب بدين 😢؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ