2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045182 بازدید | 684433 پست
برای ویزیت 12 آبان بهم وقت دادن مشکل اصلی هم سمت شوهرمه .  مکمل های تقویتی دکتر بهتون داد؟ یا خ ...

عزیزم من چون هم خودم وهم شوهرم مشکلی خداراشکرنداشتیم داروی خاصی مصرف نکردیم باید ازکسایی که مشکلشون باشمامشترک هست راهنمایی بگیری.انشاالله که زود مشکلتون حل بشه دل توهم شادبشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت بالای 20مثبته 

مبارک باشه عزیز دلم الهی که بارداری خوبی داشته باشی

فکر و خیال نکن بتا که یهو نمیشه مثلا ۱۰۰۰ کم کم رشد میکنه

پس فردا تکرار کن

واسه منم دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ازمایشگاه گفت بالای20مثبته اما به مرکز زنگ زدم ناامیدم کرد😭😭😭😭

مگه مرکز چی گفت بهت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به مرکز زنگ زدم گفت ما به این نمیتونیم بگیم حاملگیه باید100 200 400 500 میشد😭 اما دو روز دیگه دوب ...

نگران نباش میره بالا ایشالا حتما دیرتر لانه گزینی کرده جوجوت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اخه مرکز گفت دو روز دیگه باید بیش از دو برابر بشه

خب میشه دیگه

چرا فک میکنی نمیشه

عزیزم من مام بودم.۶تومن تخمک کشی۲تا۳تومن فریز که واسه ما ۳تومن گرفتن۳تومن انتقال.من داروهارو هم اکثر ...

بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف بوده که پری نشده بودم

انشاالله بقیه بچه هایی که انتقال دادن مخصوصا کسایی که امروز آز دادن مثبت بشن🙏🙏🙏

فقط از شما دوستانی خوبم میخوام دعا کنید خدا صبرم بده چون فقط دارم گریه میکنم دیگه بریدم

اگه زحمتی نیست براتون برا شوهرمم سر نمازتون دعا کنید لطفا خدا شفاش بده ازبس رفت و آمد کردیم به تهران و مازندران برا کارای پانکچر و انتقال دیسکش تشدید شده زده پاشو داغون کرده حالش وخیمه فقط داره درد میکشه بیچاره دیشب تا صب نخوابید از درد الانم همینطور داره به خودش میپیچه...دکترا گفتن باید عملشه وگرنه پاشو از دست میده،،، که اگه عمل کنه ما حالا حالاها نمیتونیم برین دنبال ادامه درمان ناباروریمون

ببخشید سرتونو درد آوردم...انشاالله خدا حاجت دل همتون و بده به حق خانم فاطمه زهرا🙏🙏🙏

ن 31 شهریور جنینای بلاست(5روزه)انتقال دادم هیچ علایمی ندارم امروز  میشه روز نهم انتقالم، وسوسه شدم صبح بی بی چک زدم متفی شد😢دوتا جنینم انتقال دادم

دکترم دکتر حجت هستش کرج هر دوازده ساعت یک دونه دفاستون هر 8 ساعت یدونه استرادیول و هر شب ی شیاف و روزی دوتا امپول پرژسترون میزنم خیلی خسته شدم ی امپول زیر جلدیم 6 عصر میزنم امروز خیلی دلم گرفت 😢😢😢😢😢😢😢یعنی دیگه ..... اصلا کسی مثل من بوده😢😢😢😢