2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام، ممنون،تو خوبی؟نه باز میخام تخمک کشی انجام بدم چون جنینام برای pgd کم بود

ان شاالله کلی جنین خوب برات تشکیل شه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی ممنونم از جوابت عزیزم چرا بع بعضیا ال دی میدن پس قضیش چیه؟

به احتمال زیاد به خاطریه دست شدن تخمکاشون ویا اینکه کیست دارند ولی من نه قبل پانکچرخوردم نه قبل انتقالم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم اخه اگه بود نشون میداد تا روز یازده 

عزیزم یه خانومی بود تو مرکز ما میگفت روز ۱۳ بیبی زدم منفی بود روز ۱۴ رفت آزمایش بتاش ۱۰۰۰ بود بچه هاش دوقلو

نا امید نشو گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به احتمال زیاد به خاطریه دست شدن تخمکاشون ویا اینکه کیست دارند ولی من نه قبل پانکچرخوردم نه قبل انتق ...

اخه اصلا سونو نکرد بعد پانکچر بعد من اصلا سابقه کیست ندارم.شما بسلامتی نی نی داری؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
به احتمال زیاد به خاطریه دست شدن تخمکاشون ویا اینکه کیست دارند ولی من نه قبل پانکچرخوردم نه قبل انتق ...

من واسه پانکچر نخوردم ولی واسه انتقال خوردم کیست هم نداشتم جنین هام فریزن.

من از دکتر پرسیدم گفت واسه جنین فریز اینجوری بهتره حالا نمیدونم

نه عزیزم هایپر شدم ولی دکتر کلی دارو داد حالم خوب بود پریود بعد پانکچر هم انتقال دادم یعنی فاصله پان ...

خداروشکر که جواب گرفتین گلم خدا دردونه هاتو براتون نگه داره😍🤲چند تا جنین انتقال داده بودی که دوتاش گرفت؟

میگم عزیزم تو میدونی مرکز جهاد دانشگاهی کارش خوبه یا میلاد؟ موندم بین دو راهی نمیدونم کجا برم دلم میخواد برم میلاد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اخه اصلا سونو نکرد بعد پانکچر بعد من اصلا سابقه کیست ندارم.شما بسلامتی نی نی داری؟

اینطور که من متوجه شدم برای اکثر خانوما تو سیکل انتقال سیکل بلند در نظر میگیرن...مامان ماهک ،زینبی جون و خیلیای دیگه سیکلشون بلند بوده و خدارو شکر مثبت شدن

منم سیکلم لانگ بوده تازه برا من ۵۵ روز طول کشید،از زینبی جون پرسیدم چرا اینطوره گفتن برا اینکه تخمدانتو با ال دی و بوسرلین خاموش میکنن و بعدش کنترل سیکلت دست دکتر میفته و احتمال مثبت شدن تو این حالت بیشتره...

عزیزم انگار حمدی خیلی معروفه. ماه قبل یکی از خانومای تبریزی باردار شد دکترش حمدی بود و ب یه نفر دیگه ...

آره گلم میدونم ولی مشکل من خود دکتر نیست انصافا دکتر خودمم کاربلده مشکل من مرکزه که جنین شناس مرکز میلاد انگار کارش بهتر از جهاده 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من اصلا ال دی نخوردم روزدوم پریودی سونوم کرد واسترادیول شروع کرد

شما مرکز مشتاق بودین درسته ؟؟

منم مشتاقم داروهاتونو خود کلانتری تجویز کرد یا دکتر دیگه؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من قراره پرید شدم برم سونو تا تاریخ انتقال و بهم بدن فقط یک جنین دارم خداکنه همه چی با نفس دعای گرم شما خوب پیش بره و انتقال بدم این اخرین تیر ترکشمه دیگه ادامه نمیتونم بدم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

خوب خیلی ازدکترها سیکل اینجوری واسه مریضشون برمیدارند ومن فکرمیکنم بهترهم جواب میده بسپاربه بالاسری انشاالله که آخرش دلت شادمیشه

من دوتادختردارم خانمی به عشق پسردارم ای وی اف میکنم البته اگرخدا صلاح بدونه