2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
زهرا جان گرچه شب تاریک است دل قوی دار، سحر نزدیک است بهت حق میدم. بعضی ها هم که میخوان بچه دار شن ...

چه متن قشنگی آروم شدم 

بخدا آره ...همسایه هستیم هرشب میاد پیشم ...نمیتونمم ازش فرار کنم ...خییییلی سختمه خیلی زیاد

حس کرده که من مشکل دارم 

بخدا باوجود مشکلات ما زندگی جاریهامون خوب جون گرفته

بچشم پسر هست خبر دارم اما میگن تو کرونا دکتر نرفتیم

نمیدونه ما آرزو بچه داریم پسر دختر برامون مهم نیست 

فقط ناراحتم چطور وقتی زایمان کرد تحمل کنم

سلام زینب جون من امروز ای یو ای کردم جواب ازمایش همسرم میشه ببینی بهم بگی قبل و بعدش تحرک و مورفو و ...

سلام عزیزم قبلش تحرک 66 بوده، بعدش شده 90 درصد

موفو هم قبلش 2 بوده ولی بعد رو پیدا نکردم 

ان شاالله که مامان بشی عزیزم🤲🤲🤲🤲😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علائمم داری علائمت چیاست

قبل پریود جوش میزد صورتم هیچ وقت نبود نزنه 

این سری هیچی نزد نه صورت نه بدنم 

درد پریود فقط یه روز داشتم در حد نیم ساعت  

بجز اون یه دلدرد خفیف گاهی دارم 

اوایل هم به شدت حس نبض داشتم زیر شکمم هیچ وقت اینطور نبودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چه متن قشنگی آروم شدم  بخدا آره ...همسایه هستیم هرشب میاد پیشم ...نمیتونمم ازش فرار کنم ...خیی ...

قربون دلت برم

الهی به حق پنج تن تا موقع زایمانش نی نی شما اومده تو دلت

از ته دلم واست دعا کردم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم قبلش تحرک 66 بوده، بعدش شده 90 درصد موفو هم قبلش 2 بوده ولی بعد رو پیدا نکردم  ان ...

اخه من تازه تو رویان ازمایش داده بود همسرم تحرک ۱ بود مورفو ۳ چجوری تحرک شد ۶۶ مورفو هم اومد پایین

قبل پریود جوش میزد صورتم هیچ وقت نبود نزنه  این سری هیچی نزد نه صورت نه بدنم  درد پریود ...

تا پنجشنبه صبر کن انشالله خوش خبر میای

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها 

يه سوال،من به خاطر كرونا درمان ivfعقب انداخته بودم كه باهاتون مشورت كردم كه برم يا نه و بالاخره تصميم گرفتم دوباره شروع كنم،يه سوال رفتم دكتر گفت ازمايشpct بدم كه ووز ١١پريودم برم مطب،و بهم قرص استراديول داده كه از روز ٥بخورم،كسيpctانجام داده و استراديول خورده؟

و يه سوال ديگه يه برگه داده در موردpct و زيرش نوشته ممكنه پريودتون عقب و يا جلو بيوفته كه اگه عقب افتاد ازمايش بارداري بدين🤔pctچه ربطي داره اينكه عقب افتاد ازمايش بديم🤔

🌺مرسي بچه ها كه اينجا كنار هم هستين🌺

سلام زینب جون من امروز ای یو ای کردم جواب ازمایش همسرم میشه ببینی بهم بگی قبل و بعدش تحرک و مورفو و ...

عزیزم ببخشید من تعداد رو جای در صد دیدم

مورفو 1.8 هست قبل از واش

تحرک 20 درصد هست، بعدش میشه تحرک 90

بچه ها کسی بوده بدون خوردن قرص ال دی انتقال فریز انجام داده باشه؟ اخه من ال دی بهم نمیسازه حالمو خرا ...

من اصلا ال دی نخوردم روزدوم پریودی سونوم کرد واسترادیول شروع کرد

چه متن قشنگی آروم شدم  بخدا آره ...همسایه هستیم هرشب میاد پیشم ...نمیتونمم ازش فرار کنم ...خیی ...

به راحتی تحمل میکنی عزیزم. چون خودت اون موقع بارداری زهرا جون.

قشنگ چیزایی که میگی رو با اعماق وجودم درک میکنم. منم جاریم شک کرده بود مشکل داریم، هر بار که منو میدید میگفت آره حامله شدم، چون نمیخواستم سقط کردم! نمیدونم چرا خدا به اونایی که بچه میخوان بچه نمیده؟

یعنی با این حرفاش میخواست آزارم بده اما من میدونستم دروغ میگه و راستش انقد آدم بدبختی بود که من سعی میکردم به حرفاش کمتر اهمیت بدم

هرچند یه وقتایی واقعا دلم میسوخت. مثل وقتی که از شوهرم ادعای مهریه و ارث و میراث میکرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به راحتی تحمل میکنی عزیزم. چون خودت اون موقع بارداری زهرا جون. قشنگ چیزایی که میگی رو با اعماق وجود ...

وای وای وای 

ناراحتیم از اینه که با دیدن ما جون گرفتن

وگرنه همیشه بدبخت بودن دلم به حالشون می‌سوخت 

و هررررروز همه اسفند دود میکنن دل آدم میگیره