2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
یعنی شما فرش انتقال دادین؟ هایپر نشده بودی عزیزم؟ این سینال که گفتی سینال پن بود؟؟ مشکلتون چی بود گل ...

نه عزیزم هایپر شدم ولی دکتر کلی دارو داد حالم خوب بود پریود بعد پانکچر هم انتقال دادم یعنی فاصله پانکچر تا انتقالم 1 ماه بود. مشکلمونم اسپرم همسرم بود شکل و حرکت مشکل داشت. سینال پن یا سینال بود دقیقا یادم نیست عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه دخترامون عشق اندمیمیرم براشون ولی دلم میخادخدایه پسر سالم هم بهم بده.انشاالله که روزیت بشه عز ...

تازه ازمایش هامو دارم جمع میکنم ببرم پیشه دکترم اگه مشکلی نباشه اخر برج۷ یا اول ۸که پریود میشم شروع میکنه برام به امید خدا ولی من سری قبل هایپر شدم گفت احتمالا این بارم بشی که انتقالم سه ماه عقب میوفته

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
باشه حتما.... من در حد راه رفتن فعالیت دارم و  پخت و پز دو نفره و تا اونجا که میتونم اصلا خم و ...

منم اینجوری استرس داشتم ولی گفتم وقتی قرار باشه از بین برن ک من نمیتونم کاری کنم. سپردمش ب خدایی ک داده. من استرسم رو بزرگ کردنشونه. دست تنهام واقعا نمیدونم چجوری بزرگشون کنم. از طرفی دانشجوام و پایان نامم میوفته بعد زایمان. خرید سیسمونی ک چیا بدرد بخوره چیا لازمه.

تازه ازمایش هامو دارم جمع میکنم ببرم پیشه دکترم اگه مشکلی نباشه اخر برج۷ یا اول ۸که پریود میشم شروع ...

سعی کن ازوقتی داروهاتو شروع میکنی سفیده تخم مرغ ودوغ زیادبخوری من روزی سه تاتخم مرغ میخوردم بعدازپانکچرهم روزی یه یکونیمی دوغ ودوتاصبح دوتاعصرتخم مرغ میخوردم.شب قبل پانکچرهم واسه شوهرم با۷مغز معجون درست کردم هم شبش خورد هم صبح زودکه داشتیم میرفتیم واسه تخمک گیری

سعی کن ازوقتی داروهاتو شروع میکنی سفیده تخم مرغ ودوغ زیادبخوری من روزی سه تاتخم مرغ میخوردم بعدازپان ...

باشه حتما دستت درد نکنه انشالله به مراد دلت برسی به حق ۵تن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

سلام . منم به جمع  ivf  کنندگان اضافه شدم . 6 ماه بعد از ازدواجم متوجه شدم همسرم مشکل کم تحرکی اسپرم داره اولش فکرش نمیکردم اینقد مشکلش جدی باشه . 8 ماه درگیر دارو و سونو و.... شدم یکبار هم  iui  ناموفق داشتم . الن دیگه تصمیم گرفتم تحت نظر دکتر نصر باشم ولی خوب شرایطم خیلی سخته کارمندم هزینه هاش خیلی برامون زیاده و باید مرخصی هم بگیرم برم تهران ......... خدا خودش کمک کنه . دوستان هرکی تجربه ای از مرکز مام داره بگه مخصوصا هزینه هاش

سلام دوستان  امروز یهویی دلم گرفت  کاش ماهم راحت باردارمیشدیم با یکبار اقدام😭😭😭😭 جا ...

زهرا جان

گرچه شب تاریک است

دل قوی دار، سحر نزدیک است

بهت حق میدم. بعضی ها هم که میخوان بچه دار شن انگار شق القمر کردن، یه جوری جار و جنجال راه میندازن که کسی هم که بچه داره، دلش میخواد وای به حال اونی که در انتظاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی خوب بوده که ...شوهر من تحرک و مورفولوژیش صفر بود ....توکل به خدا .....اینا همش عدد ارقامه روی ک ...

بله خدا باید بخواد.اره دوماهه فریزن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...