2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
سلام زینبی جون از اولین روز پریودی حساب کنیم برایه پاپ اسمیر باید چندم پری برم

همون پاک بشی کافیه و 48 ساعت قبلش نزدیکی نداشته باش، کرم و ژل شستشو و دوش واژینال هم نباید استفاده کرده باشی 

کلا حدود روز 14 بهتره ولی اجبار نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر زاده ۸ کیلوئه عزیزم...خیالم راحت شد همش عذاب وجدان داشتم نکنه سنگین بود نباید بالش میکردم عزی ...

سلام عزیزم خوبی چخبر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چرا دکتر اراسته براش اسپریژن ...فولیک اسید و کیوتن نوش ...خودمم بهش یه روز درمیون ویتامین ای و امگا ...

انشاالله همون انتقال اول مثبتی تو فریزش نمیدونی تو چند تا نی گذاشتن خودشون میزارن یا از شما هم میپرسن؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خانما میشه کسی که هیچ علائمی نداشته باشه مثبت بشه ازمایشش ؟

آره عزیزم. به خدا باور کن این علائم فقط اثرات داروهاست. وگرنه بارداری علائمش معمولا تازه از هفته پنجم شروع میشه. خیلی ها هم بعد سونوی قلب تازه علائم میاد سراغشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام من امروز رفتم آزمایشگاه از ۱۲ تا تخمک هیچ جنینی تشکیل نشد برام خیلی ناراحتم گفتن علتش رو نمیددنیم شاید مشکل ژنتیکیه سلول تخم رشد نمیکنه

دارم دیوونه میشم

کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟تورد خدا اگه میدونین راهنماییم کنین

انشاالله همون انتقال اول مثبتی تو فریزش نمیدونی تو چند تا نی گذاشتن خودشون میزارن یا از شما هم میپرس ...

ممنون عزیزم ایشالا 🤲

گفتن تو دو تا نی میزارن ...من بهشون گفتم اگه ممکنه تو دوتا نی بزارید گفتن بله همین کار میکنیم

خانما میشه کسی که هیچ علائمی نداشته باشه مثبت بشه ازمایشش ؟

عزیزم زن داداش من بدون هیچ علایمی دوقلو باردار شد.بعدشم بدن با بدن فرق داره.یه نفر با کلی علایم منفی میشه یکی هم بدون هیچ علائمی مثبت

سلام من امروز رفتم آزمایشگاه از ۱۲ تا تخمک هیچ جنینی تشکیل نشد برام خیلی ناراحتم گفتن علتش رو نمیددن ...

دایی متاسفم نمیتونم جمله ال رو بگم که دلتو اروم کنه چون وقتی خودمم برایه انتقال رفتم جنینام سالم نبودن هیچ چی ارومم نکرد ولی امیدتو از دست نده گلم میشه بگی کجا انجام دادی زخیرت چند بود شوهرت مشکلی داشته که اون جوری شده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی