2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
دایی متاسفم نمیتونم جمله ال رو بگم که دلتو اروم کنه چون وقتی خودمم برایه انتقال رفتم جنینام سالم نبو ...

ذخیره م پارسال اسفند ۲.۱ بود 

جنین شناس گفت اسپرم ها خیلی هم خوب بودن ظاهر تخمک ها هم مشکل نداشتن ولی سلول تخم رشد نکرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیره م پارسال اسفند ۲.۱ بود  جنین شناس گفت اسپرم ها خیلی هم خوب بودن ظاهر تخمک ها هم مشکل ندا ...

خدا بزرگه امیدتو از دست نده من با شکست قبلیم خیلی زود خودمو جم و جور کردم والان دوباره با انرژی تر دارم شروع میکنم شما هم به خودت بیا و یا علی بگو ودوباره دست به کار شو انشالله این بار نتیجه میگیری کجا انجام دادی؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خدا بزرگه امیدتو از دست نده من با شکست قبلیم خیلی زود خودمو جم و جور کردم والان دوباره با انرژی تر د ...

من تبریز جهاد دانشگاهی تبریز

خیلی نا امیدم کردن اگه مشکل ژنتیکی باشه فقط با تخمک اهدایی مشکل حل میشه اونم من نمیخوام به خدا دارم میمیرم 

سلام من امروز رفتم آزمایشگاه از ۱۲ تا تخمک هیچ جنینی تشکیل نشد برام خیلی ناراحتم گفتن علتش رو نمیددن ...

امپول چی زده بودی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ببخشید شما تو چه مرحله ای هستید امضاتونو دیدم کنجکاو شدم تعیین جنسیت میکنید ؟

من فردا روز سوم سیکلمه انشالله میرم برا شروع پانکچر

نه تعیین جنسیت نمیرم هر چی خدا داد شکر

فقط میخام دخترم یه خواهر یا برادر داشته باشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نه هیچی نگفتن ولی به نظر خودم به خاطر اسپرم همسرمه

ببخشید پناه جون شما دختر ها رو چه کار کردی من نظر کردم جنین های دخترمو اهدا کنم به نظرت کار درستی میکنم دو دلم کمی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خانما میشه کسی که هیچ علائمی نداشته باشه مثبت بشه ازمایشش ؟

شاهزاده جان منم اصلاعلائم ندارم سوالم همینه 

کاش علائم داشتم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره عزیزم. به خدا باور کن این علائم فقط اثرات داروهاست. وگرنه بارداری علائمش معمولا تازه از هفته پنج ...

لیلا جون بس که علائم ندارم استرس گرفتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود