2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نه اصلا مشخص نيست . نه داروخانه بهم گفت نه جواب ميدن. فقط روي دارو نوشته تزريق زيرجلدي و عضلاني همين ...

عزیزم به منم‌داده بودن عضلانی میزدم.البته واسه دیشب رو نگران نباش.چون وقتی دوتاشم نوشته مطمئنا جذب میشه تو دوتاشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به منم‌داده بودن عضلانی میزدم.البته واسه دیشب رو نگران نباش.چون وقتی دوتاشم نوشته مطمئنا جذب م ...

ممنونم عزيزم 

الانم زنگ زدم با ماما مركز صحيت كردم گفت جفتشو ميتوني بزني هم زيرجلدي هم عضلاني. 

تاثير زيرجلدي و عضلاني كه فرقي نميكنه ؟ نه؟ 

ان شاالله خدا به حق آبروی پاک فاطمه زهرا دلتو شاد کنه دامنت سبز بشه 

فدات شم عزیزم انشاله خدا دل هممون و شاد کنه.بخدا انقد دعا و صلوات و ذکر گفتم که خدا این ماه دل هممون و شاد کنه مامان بشیم🙏

ببخشید که خیلی سوال میپرسم من دکتر گفت شوهرت تقویتی نمیخواد شما به شوهرتون تقویتی ندادی؟

چرا دکتر اراسته براش اسپریژن ...فولیک اسید و کیوتن نوش ...خودمم بهش یه روز درمیون ویتامین ای و امگا سه میدادم

چند بسته کرده بودن کیفیت جنین هات گرید چند بودن  مشکلتون چی بود

پنج بسته سه تایی، جنینامم هشت سلولی a بودن

مشکلم بسته بودن لوله هام😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هورااااا 😍😍😍😍💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیزم  ان شاالله به سلامتی مادر شوهر بشی🤭🤭🤭🤭 مثل خ ...

ایشالا 💃💃💃❤❤❤❤❤❤😉😉😉😉

مرررسی عشقم ...بابت تمام راهنماییات😘😘😘😘😘😘😘