2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای ستاره عاشقتممممممم، سه قلوئههه؟؟؟ وای خدااا         ببین امروز روز چ ...

اره امروز روز ۱۶ هست دقیقا..

نمیدونم والله دو تا نظر هست یا سه تا یا خارج رحم😁😁

خودم میگم سه قلوئه و مثبت فکر میکنم..

برام دعا کنید🙏🏻

اره امروز روز ۱۶ هست دقیقا.. نمیدونم والله دو تا نظر هست یا سه تا یا خارج رحم😁😁 خودم میگم سه قلو ...

انشالله‌‌بارداری‌و۳قلو‌هس

عزیزدلم‌نگران‌باش..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اووووه ماشالا ستاره جوووون فسقلات فعال بودنا مباااااارکه 😍😍😍استرس نداشته باش احتمالا همشون گرفتن ...

ممنونم🌹 ان شاء‌ الله...چه استرسی کشیدم از پریشب تا الان..

ازمایشگاه به شوهرم گفت غیر طبیعیه با دکترش تماس بگیرید.

امروز که پنجشنبه است و فردا جمعه..

توکل به خدا..دعا کنید🙏🏻

آره خودمم میترسم یه وقت بلاست نشن و پوچ بشن!! فکر کنم همین هچینگ خوب باشه! نه اینکه آزمایشها ربطی ...

آزمایش تانل دو تا فاکتورو مشخص میکنه یکی شکست دی ان ای و یکی دیگه دی اف ای

البته ما چون تعداد اسپرممون خیلی پایین هست ارولوژ بهمون گفت نیازی نیست بدید چون این آزمایش دقت و حساسیت بالایی میخاد و با تعداد کم اسپرم نتیجه ی درستی نشون نمیده. و جنین شناس هم همینو گفت منتها گفت آزمایش تانل رو بدید ک دادیم و همون طور ک ارولوژ گفته بود ازمایشگاه نتونست عدد این دوتا فاکتور رو مشخص کنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

وای خدای من مبارکه عزیزم. به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاریشون. مثبت فکر کن عزیز دلم چرا فکرای بد بد میکنی؟ به به چه خبر دلچسبی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بار چندمتون بود عزیزم برا انتقال و چند سالتونه

بار سوم بود باراول منفی شد 

بار دوم دو تا انتقال دادند یکی گرفت تو ۸ هفتگی قلبش ایستاد 

بارسوم انتقال با بیهوشی داشتم سه تا جنین گرید a

چهل ساله ام دقیقا..😁😁

دعا کنید خارج رحم نباشه🙏🏻

آره خودمم میترسم یه وقت بلاست نشن و پوچ بشن!! فکر کنم همین هچینگ خوب باشه! نه اینکه آزمایشها ربطی ...

دکتر زنان درمورد اسپرم اطلاع خاصی نداره فقط جنین شناس و ارولوژ میتونن درمورد اسپرم نظر بدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻