2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
عزیزم حالا با یه بار دو بار هیچی نمیشه  خداییش این وروجکا رو دست کم نگیر خیلی قوی تر از اونی ه ...

سلام عزیزم میشه در مورد سوال من نظرت روبگی صفحه قبل هست🌹

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال شما چند روز بعد انتقال برای سونوی ساک رفتین؟

من روز ۱۴ و ۱۶ از دادم نرفتم سونو ۶ هفته و ۴ روزم بود البته تا ۸ هفته خواستم نرم خیلی استرس داشتم رفتم رو شکمم سونو کرد دکتر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداروشکر که تعداد تخمک هات بالاست، هايپر شدن هم درد داره ديگه ولي درعوض يه بار اتاق عمل رفتي و يه با ...

ممنون عزیز دلم از دعای خوبت ...❤اره با این که واقعا درد داشتم ولی خداروشکر میکنم تعداد تخمکام خوب بوده دیگه توکلم به خداس....

الهی همه منتظرا نتیجه بگیرن به حقه سه ساله امام حسین🤲

من روز ۱۴ و ۱۶ از دادم نرفتم سونو ۶ هفته و ۴ روزم بود البته تا ۸ هفته خواستم نرم خیلی استرس داشتم رف ...

من روز ۱۰-۱۲-۱۴ آزمایش دادم و ۱۷ شهریور انتقالم بوده با جنین بلاست الان چند هفته میشه؟ من نمی تونم بفهمم چه جوری حساب میشه یعنی من ۳ هفته بعد انتقال سونو دارم ساک دیده میشه؟

من روز ۱۰-۱۲-۱۴ آزمایش دادم و ۱۷ شهریور انتقالم بوده با جنین بلاست الان چند هفته میشه؟ من نمی تونم ب ...

ببین بزن تو گوگل محاسبه سن بارداری میاد ولی الان خیلی زوده نزدیک ۴ هفته ای فک کنم بزار ۱ماه دیگه برو اگه خدایی نکرده علائمی مثل لک و درد نداری 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ستاره کجایی؟ بیا ببینم دختر مادرشدنتو میخوام تبریک بگم ان شالله با بهترین بتا بیای تاپیک

@شوره   @زینبی_بابا    

سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام استرس داشتم از پریشب دیگه نیومدم تاپیک ترسیدم استرسم زیاد بشه..

گفتم جواب رو بگیرم بیام..

بتام شده ۶۰۰۰ 🙄🙄

ازمایشگاه گفت غیر طبیعیه..

الان دو تا نظر دارم یکی اینکه سه قلو گرفته و بتا بالاست و اینکه خارج رحمه و بتا بالاست..

شنبه باید برم سونو ببینم چی میشه.

البته به ازمایشگاه نگفتم ای وی اف کردم..

برام دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیز دلم ...ممنون که یادم بودی  اره پانکچر شدم به لطف خدا ۱۶ تا تخمک داشتم ...هایپر شدم . ...

عزیزم به سلامتی ایشالا کلی چنین تپل مپلی پسملی تشکیل بشه برات 😍😍راستی اول پی جی دی میکنن یا فریز میکنن ؟ 

@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

مبارکه 😍 عزیزم ایشالا که خارج رحمی نیست این آزمایشگاه و سونوگرافیا فقط تو دل ادمو خالی میکنن فقط به حرف دکترت استناد کن ایشالا چیزی نیست نینیاتو صحیح و سالم بغل میگیری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

اووووه ماشالا ستاره جوووون فسقلات فعال بودنا مباااااارکه 😍😍😍استرس نداشته باش احتمالا همشون گرفتن 😁

مبارکه 😍 عزیزم ایشالا که خارج رحمی نیست این آزمایشگاه و سونوگرافیا فقط تو دل ادمو خالی میکنن فقط به ...

ممنونم..دعا کن هر چه باشه خیر باشه برام🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حقیقتش دکترم که تهرانه و امروز پنج شنبه جا براتماس ندارم..

واااای ستاره عاشقتممممممم، سه قلوئههه؟؟؟ وای خدااا      

ببین امروز روز چندمت بود؟ یادمه روزت بیشتر از بقیه بود انگار. 16 امته؟