2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
جدی میگی؟خب تشکیل قلب و دیده شدن ساک و چیزای دیگه دیرتر بود یا سر وقت؟

من زود رفتم و گرنه سر وقت دیده شد .بعد ۱۲ روز که از ازمایشم گذشت رفتم سونو شکمی فقط ساک دیده شد صبر کردم برا قلبش بعد ۱۵ روز رفتم تقریبا وارد هفته ۸ شده بودم که رفتم 

خانما اینا جواب آزمایش بتای من،من بلد نیستم درست بخونم خوبه؟ @زینبی_بابا    

مبارکه عزیزم

دکتر تون کی بود؟چه کارهایی  برای این انتقال کردید که فک‌میکنید موثر بوده؟(از نظر درمان یا تغذیه و‌استراحت)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه مثبت شدم.دو هفته دیگه سونو دارم.همش میگم نکنه چیزی دیده نشه    

من وقتی خبر مثبت شدنمو به مرکز دادم گفتن برا تشخیص ساک حاملگی ۲ هفته دیگه برید سونو واژینال از قلب چیزی نگفتن پس یعنی اگه تشکیل هم نشده بود نباید نگران بشیم .

ممنون عزیزم ان شاالله لطف خدا شامل حال همه ما مامانای منتظر بشه تا نی نی هامونو بغل بگیریم...والله قبل انتقال هیچ کاری نکردم حقیقتش زندگی عادیمو میگذروندم...فقط داروهای که دکتر میداد استفاده کردم بعد انتقال هم استراحت نسبی ومیوه وسبزیجات و اب زیاد استفاده کردم ...دکترم مختار بود ابن سینا

کلا دنبال یه بهونه برای نگرانی هستیم😂😂

بهانه خودش میاد 🙁من بیچاره اینقد واسه قلب استرس داشتم وقتی رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ولی هماتوم داشتم وقتی از سونو اومدم بیرون اینجوری بودم🙁😥😭

بهانه خودش میاد 🙁من بیچاره اینقد واسه قلب استرس داشتم وقتی رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود ولی هماتوم ...

عزیزم بنظرم همین استرس و ناراحتیا باعث این مشکلات میشه...حالا ان شاالله مشکل خاصی نباشه به خوبی وخوشی نی نیتو بغل بگیری نگران نباش بسپار بخدا

فقط وقتایی که پریود میشدم دمنوش گیاهی میخوردم وکاچی که رحمم گرم بمونه

خدا حفظش کنه عزیزم

برای ما هم دعا کن با این حال خوبت

اولین باره انتقال میدید؟

یه جنین بلاست انتقال دادید؟

و خراش یا پی ار پی داشتید؟

خدا حفظش کنه عزیزم برای ما هم دعا کن با این حال خوبت اولین باره انتقال میدید؟ یه جنین بلاست انتقا ...

ممنون گلم والله این روزا کارم شده دعا وقران همیشه هم بیاد خانمای تاپیکمون وبقیه منتظرا همستم همون طور که خدا منو خوشحال کرده بقیه روهم هرچه زودتر به خواستشون برسونه ....اره اولین باره ...ویه دونه بلاست... نه انجام ندادم

خدا حفظش کنه عزیزم برای ما هم دعا کن با این حال خوبت اولین باره انتقال میدید؟ یه جنین بلاست انتقا ...

والله خودم مشکل نداشتم فقط واسه انتقال ضخامتم بیشتر از حد لازم میرفت بالا بخاطر همین دکترم با دارو کنترلش کرد وانتقال داد که خدارو شکر مثبت شد...

من زود رفتم و گرنه سر وقت دیده شد .بعد ۱۲ روز که از ازمایشم گذشت رفتم سونو شکمی فقط ساک دیده شد صبر ...

روز انتقال رو اگه دو هفته حساب کنیم من الان ۵ هفته هستم.شما هم با این فرمول میگید وارد ۸ هفته شده بودید؟یا سونو بهتون گفت ۸ هفته اید.میخوام ببینم این فرمول دقیق هستش؟

خدایا شکرت  
من  ۱۲ روز که از ازمایشم گذشت  رفتم سونو شکمی فقط ساک دیده شد دوباره  گذاشتم بعد ۱۵ ر ...

سه هفته بعد از ازمایش منظورته دیگه درسته؟ در واقع ۵ هفته بعد از انتقال رو میگی بریم بهترین موقع ست؟