2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
میترسم اشتباهی شده باشه اخه خیلی نرفته بالا یعنی🥺کسی بود چند برابر بشه مثل من؟ای کاش زینبی جون ببین ...

من دوقلوبوداولی ۴۰۰۰بوددومی ۱۳۰۰۰

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم میشه اول همسرت ویزیت بشه.من اول رفتم نصر همسرم رفت اطرج گفتن2ماه دیگه بعد آزمایش همیر بیای ...

یکی از بچه ها شوهرش چند بار تسه شد مراکز مختلف، اما گفت سری آخر مام از یه قسمت دیگه ی بیضه نمونه گرفت و نتیجه گرفتن و الان بارداره

بنظرت تسه صدمه میزنه؟ چون نظر ارولوژ اصفهان این بود ک شوهرم نباید تسه کنه گفت همین مقدار کم اسپرم، از بین میره

الان رویان گفته اول اسپرمتو بررسی میکنیم اگه نیاز شد تسه میکنیم

بهترین ارولوژش اطرج هست؟ یا همینجوری رفتید

میشه بار اول من ویزیت نشم؟ یا باید تشکیل پرونده بدیم. اخه من وضعیتم اوکی هست فقط نظر ارولوژ اونجا رو میخاستم بشنوم ، قبل از اینکه تصمیم بگیریم مام ادامه بدیم یا نه

ارولوژ صبحا هست؟ شماره نوبت از ارولوژ داری؟

من فقط یه شماره برا نوبت دهی نصر دارم ک نوبتاش از ساعت دو ظهر ب بعده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها اینجوری بتاهای نجومی میزارین من دچار خود کم‌بینی میشما.برا من ۹۷ شده بود ۱۸۷.دیگه م نرفتم.آخه ...

منم وقتی بتای دوستانو بایکی خودم مقایسه میکنم میبینم چقد بیشتر خوب شد موقعی که من ازمایش دادم اینجوری نبود من روز ۱۴ بتام بود ۱۴۰ روز ۱۶ ۲۲۴🙂

چقد نی نی من تنبله🙁

عزیزم تو میکرو فقط کیفیت مهمه اصصصصلا تعداد مهم نیست  ۱۰تادونه اسپرم با کیفیت بهتر است تا تعدا ...

امیدوارم یه روزی ما هم خبر بارداریمونو اینجاا بزاریم

حق با توٸه

هیچی مشخص نیست

هر چند شنیدم اینایی ک اسپرمشون ضعیفه دی اف ای بالایی دارن

ولی چاره ای نیست

باید اقدام کنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یعنی میزان بالا رفتنش نیس درست؟ مرسی که جواب دادی😘

چرا درست نباشه؟ چطوری همچین برداشتی کردی از توضیح من؟🤔🤔 عزیزم نگران بودی گفتی چرا انقد زیاد شده توضیح دادم از نگرانی دربیای! برعکس شد که!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم وقتی بتای دوستانو بایکی خودم مقایسه میکنم میبینم چقد بیشتر خوب شد موقعی که من ازمایش دادم اینجور ...

فریبا جون شما با این بتا چند روز بعد از انتقال رفتی قلب دیدی؟ 

کلا بهم بگو سونو ساک و سونو قلب رو چه تاریخایی رفتی؟ چون من دکترم ازم دوره، میخوام اگر خدا بخواد یه وقتی برم که قابل رویت باشه و دوباره کاری نشه برام

منم وقتی بتای دوستانو بایکی خودم مقایسه میکنم میبینم چقد بیشتر خوب شد موقعی که من ازمایش دادم اینجور ...

جدی میگی؟خب تشکیل قلب و دیده شدن ساک و چیزای دیگه دیرتر بود یا سر وقت؟

خدایا شکرت  
چرا درست نباشه؟ چطوری همچین برداشتی کردی از توضیح من؟🤔🤔 عزیزم نگران بودی گفتی چرا انقد زیاد شده تو ...

نه منظورم اینه که نشونه نداده دقیقا چند درصد بالا رفته....والله ازبس فکرم درگیر قاطی کردم😂😂😂

من تازه مثبت شدم.دو هفته دیگه سونو دارم.همش میگم نکنه چیزی دیده نشه  

خدایا شکرت  
فریبا جون شما با این بتا چند روز بعد از انتقال رفتی قلب دیدی؟  کلا بهم بگو سونو ساک و سونو قلب ...

من  ۱۲ روز که از ازمایشم گذشت  رفتم سونو شکمی فقط ساک دیده شد دوباره  گذاشتم بعد ۱۵ رفتم سونو که خداروشکر قلبش دیده شد به نظرم بهتره بعد ازمایش لاقل ۳ هفته صبر کنیم بعد بریم سونو چون خیلی به ادم استرس وارد میشه.