2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااا چه جالب دخترم به تخم مرغ حساسیت داره پس براش نزنم مرسی عزیزم‌🤗🤗

عه ...پس نزن براش ولی ازدکتر خودشم بپرس...خواهش میکنم اگه پیداکردیم باید بزنیم من چندتاداروخونه سپردم اگه بیارن خبر بدن بهم 

سلااااااااام عزیزم خوبی؟ میگم موقع تولد پسرم گفتن پایان سه ماهگی برای تست شنوایی باید بیارین کلا برا ...

سلام خانمي ، ببخشيد من دارم جوابتون رو ميدم ، من دخترم رو همون حدود ٣ الي ٤ ماهگي بردم ولي پسرم رو اصلا فرصت نكردم اوايل و بعد هم كه ديگه كرونا اومد و ديگه تا الان كه ١٤ ماهش هست نبردم ، به نظرم خيلي هم ضروري نيست كه حتما الان ببري باز هم از دكتر اطفالش بپرس ، خودت هم به مرور متوجه ميشي به صداها واكنش نشون ميده يا نه .

اره ایشالله. 😊😘 من فقط تایادم میادکل دوره بارداری انوکساپارین بزنم گریم میگیره... مامان لوس میشم. ...

عزییییزم حق داری خیلی بده 😤اخه کم درد ترنمیشد درست کنن 😕😕😕حالا من زیاد با انوکسا مشکل نداشتم پروژسترون میزدم وااای کل با س نم کبود شده بود وخارش داشتم 😐😐😐باردارشو ایشالا به سلامتی فسقلی می ارزه باید تحمل کنی دیگه 😉😉

عزییییزم حق داری خیلی بده 😤اخه کم درد ترنمیشد درست کنن 😕😕😕حالا من زیاد با انوکسا مشکل نداشتم پرو ...

خخخ وای پروژسترون نگومگه اونم بایدتااخرزد؟؟؟ 😱😱

من که کلابی با سن شده بودم تاجایی میخورد جیغ میزدم بس دردناکه

4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

تی تی جان باورم نمیشه خودتو باختی؟ شرایط نوشین جان یادت بیار ؟ حال الانشو درنظر بگیر عزیزم .خدا معجزه اشو ازت نمیگیره مطمئن باش .حال نی نی خوبه .سفت ومحکم جسبیده به دل مامانش .فقط ازت میخواد مامان قوی ای باشی .دورت بگردم فدات بشم میدونم الان چه حالی داری ولی خدا خیلی مهربونه 

خخخ وای پروژسترون نگومگه اونم بایدتااخرزد؟؟؟ 😱😱 من که کلابی با سن شده بودم تاجایی میخورد جیغ میزد ...

فک کنم تاسه ماهگی استفاده میکنن دقیق نمیدونم راستش ولی باز شیاف بهتره 

سلام خانما میشه خواهشن جواب بدین دکتر امروز به من انپول داده بود ۳تاپودر با یک ونیم اب قاطی کردم بعد نفهمیدم با سرنگی که سوزنش بزرگ بود بازو زدم بعد دیدم سوزن کوچیکم گزاشته که با اون تزریق کنم به نظرتون ضرر نداشته با سوزن بلند تزریق کردم خیلی هم درد داشت😣🤦‍♀️

سلام خانما میشه خواهشن جواب بدین دکتر امروز به من انپول داده بود ۳تاپودر با یک ونیم اب قاطی کردم بعد ...

سلام عزیزم ...نه فقط دردشو تحمل کن 😉ضرر نداره دفعه ی بعد سوزن کوچیکه رو بزن دردت نیاد 

سلام خانما میشه خواهشن جواب بدین دکتر امروز به من انپول داده بود ۳تاپودر با یک ونیم اب قاطی کردم بعد ...

سلام نه عزیزم ضررش همون دردخودته دیگه گلم. ازاین به بعدباکوچیک بزن من موندم چطوردردشوتحمل کردی.