2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم همش تو فکرت بودم پیامتو دیدم کلی ذوق کرده ایشالا صحیح و سالم بغلش لگیری ...

سارا جانم ممنونم عزیزم که جویای احوالم بودی . الهی میری و با دست پر برمیگردی. اولین انتقالت هستش؟ کدوم مرکز هستی؟

من بازم میگم. گوشت دروازه باشه. از یه طرف حرفاشونو گوش کن از اون طرف فراموش کن. تو مواظب خودتو نی نی ...

مرسی النا جونم...چشم...سعی میکنم بیشتر استراحت کنم...دو هفته هم که استعلاجی داده...توکل به خدا😘🌸

عزیزم پرگووریس ۱۵۰ واحد اف اس اچ داره و ۷۵ واحد ال اچ ، هاش ام جی ۷۵ واحدی ۷۵ واحد اف اس اچ داره و ۷ ...

اهان اوکی الان فهمیدم چی به چیه مرسی گفتی پس همونجورکه توگفتی میزنم خداروشکرترسیدم زینب گفت بایدعوض کنی گفتم یااخدا بازبگم شوهرم برگدونه تهران منومیکشه

نوشین جان چرا تعیین جنسیت ؟یعنی مشکلی برای بارداری نداشتید؟دختر دوسداشتی یا پسر؟چندسال منتظر بودی؟

من و همسرم بیشتر دختر دوست داشتیم اما کلا دوست داشتیم هر دو جنسیت رو داشته باشیم برای همین تعیین جنسیت کردیم. 

من از خرداد ۹۸ تو اقدام بودم عزیزم

آره گلم حتما حتما 

سلااااااااام عزیزم خوبی؟ میگم موقع تولد پسرم گفتن پایان سه ماهگی برای تست شنوایی باید بیارین کلا برا همه میگفتن الان پسر من یه هفته هس سه ماهش تموم شده میترسم ببرم بیمارستان چون اوضاع تبریز افتضاح هس خدا لعنت کنه باعث بانی کرونا رو. شما تست شنوایی بردین گل پسری رو؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
جدي  مرسي كه جواب ميدين من كه دارم سكته ميكنم  چون درد هم دارم

بیخیال بابانی نی سفت سفت چسبیده بهت منم تو۵هفته خونریزی کردم رفتم هم قلبش تشکیل شده بود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
انشاالله خدا از دهنت بشنوه ممنون عزیزم سه تا انتقال دادم من انشاالله همه چی برات بخوبی پیش بره و ا ...

ممنونم گلم آره عزیزم واسه شما هم سه روزه بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جانم ممنونم عزیزم که جویای احوالم بودی . الهی میری و با دست پر برمیگردی. اولین انتقالت هستش؟ کد ...

الهی آمین بله عزیزم.رویان میرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍