2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بچه ها ضربان قلبش 100 بود که مشکل کندی ضربان قلب داره...یه هماتوم 15میلی متری هم داره...امیدی نیست ب ...

چند هفته ای عزیزم ؟ من از دیروز کل سایت هارو زیر و رو کردم از ۱۰۰ تا ۱۸۰ محدوده نرمال زده اکثر سایت ها . جنین تو هفته های اول ضربانش کمه تا هفته ۱۰ بیشتر میشه . نگران نباش . هماتوم هم نگو که من دلم خونه از دستش . همش خونریزی و لکه بینی دارم زنگ زدم مطب دکتر طرازی که بیام از شهرستان گفت با وجود هماتوم تکون نخور از جات . فقط استراحت . الان پنج هفته مثل یک گوشت افتادم رو تخت و به امید اینکه داستان های هماتوم تموم شه اما همچنان ادامه داره . جنین چند میلیمتر بود ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای عزیزم ؟ من از دیروز کل سایت هارو زیر و رو کردم از ۱۰۰ تا ۱۸۰ محدوده نرمال زده اکثر سایت ...

دقیقا منم خوندم که سایز جنین خیلی ریز باشه ضربان کمه و بعد با رشد جنین زیاد میشه

احتمالا تی تی انقد کم طاقته زود رفته

پیام قبلت رو خوندم اینبار همسرت تسه شده بوده ک نتیجه بهتری گرفتید پیش مشایخی چهارتا تخمک پیش دکتر ح ...

من پزشکم اول مشایخی نبود.تشکیل پرونده م با دکتر شیوا و بعدش سیکلم با دکتر مصطفایی بود.سیکل اول سینال داشتم که اصلا جواب نداد و سیکلم کنسل شد.دفعه بعدی به اصرار خودم گونال و پیورگان هردورو نوشتن.من گونال پیدا نکردم.پیورگان گرفتم.که ۴ تا تخمک نتیجه ش شد.و یه جنین.بعد با دکتر شیوا دوباره ویزیت شدم که خیلی راحت بهم گفت تو باید تخمک اهدایی بگیری.دفعه آخر ، رفتم پیش دکتر مشایخی بهم گفت تو اصلا مشکلت تخمک نیست.۴ تایی که داشتی با کیفیت بودن.و باید ۴ تا جنین تشکیل میشد.مشاوره جنین شناس نوشت که علت معلوم بشه.گونال هارو هم نوشت برا سیکل بعدیم که بعدشم که نرفتم تهران.رفتم پیش دکتر حمدی.

خدایا شکرت  
چه خوب که گونال ۳۰۰ پیدا کرده بودی.. الان ۷۵ هم به زور پیدا میشه تو نظرت چیه؟ سه تا سینال ۹۰۰ گرفتم ...

عزیزم من دی ماه پانکچر شدم یه هفته هرروز کل داروخانه های تهران رفتم یدونه یدونه اونم با چه خواهش میدادن امپولو ‌..یا قیمتی که خودشون دوس داشتن از ۳۵۰ تا ۴۸۰ تومن پیداکردم ... عزیزم بستگی به بدن داره خیلیا باسینال کلی تخمک خوب داشتن منم با گونال ۳۰۰ .....کلا ۸تخمک داشتم  

عزیزم من دی ماه پانکچر شدم یه هفته هرروز کل داروخانه های تهران رفتم یدونه یدونه اونم با چه خواهش مید ...

الان که دیگه فکر کنم اصصصلا گیر نیاد 

معلومم نیست مال کی باشه 

میگم از دبی میشه برامون ارسال کنن؟

سلام بچه ها من 14 روز دارو گرفتم ولی تخمکم فعال نشد روز اخر گفتند فولیکولت خالیه تخم توش نیست بی فایده است ادامه نده 24 تا امپول زدم ولی نشد 

امپول پرگوریس زدم روزی دوتا میگفتن از گونالم قوی تره

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
چند هفته ای عزیزم ؟ من از دیروز کل سایت هارو زیر و رو کردم از ۱۰۰ تا ۱۸۰ محدوده نرمال زده اکثر سایت ...

4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد بیارش ازمایشگاه...اینارو کهدمینویسم توی حیاط ابندسینا. اون گوشه نشستم دارم گریه میکنم فقط...خدایا

گونال اصلا نیست من دوسری که با گونال رفتم جلو برام بهتر بود یکبارش که سه تا تخمک داشتم یکبارشم یه دونه تخمک و یه جنین تشکیل شد که الان فقط یه دونه جنین فریز دارم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه