2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
قربونت باید بهم کمک کنیم هم دردیم دیگه وهمدیگه روداریم خواستی درخدمتتم. 😘😘

واقعا همینطوره...مرسی از لطفت😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وای مرسی عزیزم توچقدر خوب ومهربونی قربون توفندقت برم الهی... خیلی انرژی مثبت میفرستی واسه ادم دلگرم ...

فداتشم عزیزم ...مرسی خاله جونی 😘😘😘ایشالا تا اخر امسال همه دوستامون نینی میاد تودلشون ودغدغشون مثل الان ما سونوی قلب ولباس خریدن میشه 😍😍😍شماهم فسقلی بیاد تودلت کلی براش خرید کنی 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا خدا ازش نگذره 😕😕😕یدفعه رفتم سمت مطبش میرم دادوبیداد میکنم حرصم خالی شه 

بنظر منم حتما بهش بگو

حداقل برا بقیه بیمارا دقتش بالا بره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بنظر منم حتما بهش بگو حداقل برا بقیه بیمارا دقتش بالا بره

همین دوستمون sarayyyy بود توتاپیک رفت پیش اون بنده خدااا بیهوشی گرفت روز پانکچر دکتر اومده بالاسرش گفته تخمک نداشتی ازادشده بودن بی دقتی درچه حد ..یه دوست دیگمم که توهمون مطب دکتر باهاش اشناشده بودم برای اونم بی احتیاطی کرد جنیناش بی کیفیت شد اونم با امپولای پیورگان وگونال  خیلی کم بود تخمکاش ...کلا بی دقت بود میگم کاش برم مطبش اگه کسی بود بگم نیان پیشش 😐

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام دوستان عزیزم خوبین؟ کسی امپول پرگوریس زد ...

عزیزم پرگووریس ۱۵۰ واحد اف اس اچ داره و ۷۵ واحد ال اچ ، هاش ام جی ۷۵ واحدی ۷۵ واحد اف اس اچ داره و ۷۵ واحد ال اچ ، سینال اف و گونال اف فقط حاوی اف اس اچ هستن ، اگر تجویز دکتر ۱۵۰ واحد گونال باشه با ۱۵۰ واحد هاش ام جی ، دو تا پرگووریس کفایت می کنه اما اگر تجویز دکتر ۱۵۰ واحد گونال و ۲۲۵ واحد هاش ام جی باشه به همراه دو تا پرگووریس یک هاش ام جی ۷۵ واحدی هم باید بزنی  

تی تی جون من پیش دکتر علیرضایی که رفتم، دو سه روز اختلاف من بود با سونو. دکتر بهم گفت تا یک هفته اخت ...

منو تی تی سه روز اختلاف داشتیم. منم دیروز رفتم سونو ضربان رو نگفت فقط گفت ضربان قلب رویت شد. الکی فقط دارن میترسوننش

4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

تی تی جونم مگه منو تو سه روز با هم اختلاف نداشتیم؟ خب چرا دکتر من اصلا راجع به تعداد ضربان هیچی نگفت و فقط گفت ضربان داره. من واقعا نگران خودت و نی نیم. اون دکتر بیشعور اینجور که تو دلتو خالی کرده فقط باعث میشه به نی نی اسیب برسه. بیا دکترتو‌ عوض کن. برا منم شش هفته و شش روز بود ولی گفت شش هفته. گفتم این بد نیست؟ گفت نه. اصلا نگران نباش. باور کن تنها چیزی که ممکنه باعث سقط کوچولوی تو بشه غصه خوردنو استرسه

@مامان_ماهک10   عزیزم من رفتم دکتر ..درباره ی واکسن انفولانزا پرسیدم گفت هروقت پیداکردی بیمار ...

ااا چه جالب دخترم به تخم مرغ حساسیت داره پس براش نزنم مرسی عزیزم‌🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخش ناراحتت کردم...ولی من فقط شماهارو دارم

تی تی جون بعضیا کلا عادت دارن تو دل آدمو خالی کنن یعنی بدترین حالت ممکن رو میگن نمیگن طرف چه فشاری ممکنه بهش بیاد

انشاالله برای شما بهترینش پیش میاد عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها ضربان قلبش 100 بود که مشکل کندی ضربان قلب داره...یه هماتوم 15میلی متری هم داره...امیدی نیست ب ...

تی تی جون من مرکز بودم یک خانمه جا افتاده ایی اونجا بود  ازم سوال و پرسش کرد و بلاخره تو حرفام گفتم قلب جنینم ۸ هفته از کار افتاد گفت اینبار که انتقال دادی بعد مثبت شدن ازمایشتون هر دو سه روز کمی دل گوسفند بخورید خییلی برای تقویت قلب جنین خوبه.

میگفت از قدیم این قضیه مرسوم بود برای خانمهایی که تازه باردارمیشدند.