2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خانوما توروخدا كمكم كنيد  من فردا سونوي ساك دارم  الن كليييي خونابه ديده😭😭 كسي بوده ب ...

یادمه شما مریض نصر بودی، نصر  اینجور وقتا میگه دوتا امپول پروژس یکی کن بزن 

اگر انوکسا داری قطع کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ساراجان ممنون تو خوبی؟؟؟ آره شنبه انتقال دادم تو چه میکنی روز انتقالت هنوز دقیق مشخص نشده نه؟ ...

ممنونم عزیزم ان شاالله به حق همین ماه عزیز نی نی هات سفت بچسبن به دلت🤲🤲

من دو روز پیش روز دو پری رفتم بهم استرادیول داد و سوپرفکت رو کرد ۲۰ واحد و گفت دور ناف بزنم واسه ۸ مهر نوبت سونو داد.

چند تا انتقال دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره ازادگرفتم عزیزم. بیمه شماچیه؟ منم بیمه دارم هاولی عجله ای رفت شوهرم تهران دیگه مجبوری گرفت پول ب ...

بیمه خدمات درمانی.. زیاد رو قیمت ها اثری نداره ولی قابل پذیرشه مثلا همین سه تا سینال ۹۰۰ رو که گرفتیم فقط پول یه دونشو بیممون داد دوتاشو آزاد گرفتیم.البته سینال هارو بردم پس دادم دنبال گونال بگردم حتی شده ۷۵ گیر بیارم میخرم بهتر از سیناله

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بیمه خدمات درمانی.. زیاد رو قیمت ها اثری نداره ولی قابل پذیرشه مثلا همین سه تا سینال ۹۰۰ رو که گرفتی ...

اره عزیزم اگرتهرانی راحت میتونی بگردی پیداکنی انشالله, شمام تنبلی داری؟ من تنبلی دارم اصلاجواب نگرفتم ازسینال. 

گونال75من ازتهران شوهرم رفت گرفت اورد برام

عزیزم گونال ۷۵ هم همون کاری و میکنه که گونال پن انجام میده هیچ فرقی ندارن...اگه میتونی گونال پیدا کن ...

واقعا؟؟ مرسی که امیدوارم کردی خواهر همش نگران بودم نکنه گونال ۷۵ تاثیرش مثل گونال پن نباشه حتی با دوز برابر

آره گلم بردم سینال هارو پس دادم بجاش دنبال گونال میگردم حتی شده ۷۵هم میخرم

عزیزم من دی ماه پانکچر شدم یه هفته هرروز کل داروخانه های تهران رفتم یدونه یدونه اونم با چه خواهش مید ...

آره عزیزم میدونم واکنش بدن با بدن متفاوته ولی برای آرامش دل خودمم که شده میخوام گونال پیدا کنم

آره تماااااام خانم ها میتونن به بچه خودشون شیر بدن تا 3 قلو بدون یه قطره شیر خشک، بدون اغراق اینو گف ...

ممنون ازتون

خيلي از راهنمايياتون استفاده كردم

اي كاش بزنيد تاپيكشو اگر وقتتون اجازه ميده🥰

بله عزیزم دقیقا😉😉😉

میگم زینب جان شما گفتی هر ۱۲تا گونال ۷۵ برابر با یه گونال ۹۰۰ میشه، درسته؟؟

پس چرا دکتر بهم گفت هر۵تا گونال ۷۵ میشه ۳۰۰واحد ؟

با این حساب هر گونال ۹۰۰ میشه ۱۵تا گونال ۷۵🙄🙄

یعنی بجای سه تا ۹۰۰ باید ۴۵تا ۷۵ بزنم؟؟؟؟؟؟😳😨

اره عزیزم اگرتهرانی راحت میتونی بگردی پیداکنی انشالله, شمام تنبلی داری؟ من تنبلی دارم اصلاجواب نگرفت ...

نه عزیزم تهران نیستم تبریزم..باید زیاد دنبالش گشت، منم فردا میبرم دکتر برام نسخه شو بنویسه برم دنبالش بگردم

من تنبلی به اون صورت ندارم خیلی خفیفه حتی دیروز که دکتر سونو واژینال میکرد بهم گفت ذخیره ات خیلی خوبه مشکل اصلی ما از طرف همسرجانه 😒

نه عزیزم تهران نیستم تبریزم..باید زیاد دنبالش گشت، منم فردا میبرم دکتر برام نسخه شو بنویسه برم دنبال ...

پس دیگه تونگران نباش عزیزم شماسینالم بزنی جواب میگیری. 😏من ذخیرمم کمه اخه. تبریزکدوم دکترمیری؟ همشهری شوهرمی شما. شوهرم به دوستش سپرد تبریزبگرده نبود اصلا ازتهران کمی پیداشد

اره ز زدم همينا و گفت  بتام ١٠٠٠ الان افتادم به خونريزي😭 فك كنم نمومه  اره؟

عزیزم نترس دیروز که دکتر بودم یه دختره اومد کلی گریه و زاری گفتیم چته گف ازمایشم مثبت بوده و قلب بچمم تشکیل شده امروز افتادم به خونریزی کامل خون میاد و از این حرفا.کلی الکی گریه کرد.بعد رف داخل اتاق سونو شد بچه سالم قلبشم میزد فقط دکتر گف استراحت و مراقبت زیاد کن همین.با خنده اومد بیرون😇