2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
نه گلم متاسفم انشالله که همونجا پیدا کنی البته اینجام فقط ۷۵واحدیش به زور گیر میاد من گونال پن۹۰۰ می ...

عزیزم گونال ۷۵ هم همون کاری و میکنه که گونال پن انجام میده هیچ فرقی ندارن...اگه میتونی گونال پیدا کنی اصلا به سینال فکر نکن چون هرچی باشه گونال خارجیه شاید تو تعداد تخمکی که میدن فرقی نداشته باشن ولی توی کیفیت تخمک خیلی فرق دارن،،مراقب باش گونال محصول ایتالیاست بهت گونال ترک نندازن که تقلبیه حتما رو جعبشو بخون

من خودم سینال استفاده کردم اصلا راضی نبودم اما هر دو دفعه ای که برا پانکچر از گونال استفاده کردم خیلی خوب و راضی کننده بود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     سلام دوستان عزیزم خوبین؟ کسی امپول پرگوریس زد ...

سلام عزیزم 

گلم این آمپول هم محرک تخمدان هست با این تفاوت که گونال اف فقط ترکیبات مقلد fsh داره ولی پرگووریس هم lh و هم fsh داره 

و نمیدونم hmg میدن یا نه 

بله داروی خوبیه، و البته بدنت هم باید جواب بده

عزیزم گونال ۷۵ هم همون کاری و میکنه که گونال پن انجام میده هیچ فرقی ندارن...اگه میتونی گونال پیدا کن ...

الان که تحریم هستیم وخیلی کمیاب هست 

این آمپول گونال مطمن هست از نظر تاریخ و کیفیت؟

من کامل بود جز hiv اینا که مهم نبود دفعه بعد بردم  مام مرکز خوبیه من راضیم فعلا تا حالا ب ...

از بچه ها هر چی سوال میکنم کی مام میره هیشکی جواب نمیده، حداقل یه نفر ک شرایط منو داشته باشه و شوهرش ارولوژ اونجا ویزیت شده باشه

ارولوژ و جنین شناس برام مهمتر از دکتر زنانه

مرسی گلم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الان که تحریم هستیم وخیلی کمیاب هست  این آمپول گونال مطمن هست از نظر تاریخ و کیفیت؟

عزیزم روش تاریخش نوشته شده و البته کشوری که تولیدش کرده اگه ایتالی زده یعنی اصله و کیفیتش خوبه جای نگرانیم نیست اما متاسفانه خیلی کمیاب شده به قول شما

ایشالله عزیزم واسم دعا کن  هفته دیگه سونو دارم امیدوارم تخمک و فولیکول زیاد داشته باشم

سلام عزیزم

حالت خوبه؟

پانکچر شدی؟

عزیزم از پروسه مام برام میگی؟ شوهرت چندبار ویزیت شد و براش چ کارهایی کردن؟ راضی بودی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چشم اگه لایق و قابل باشم حتما حتما تو نماز شبام برات دعا میکنم من همسرم آزو اسپرم هست و خودم مشکلی ...

ب کمکت احتیاج دارم آنلاین شو لطفا😊

الهی امین واقعا خسته شدم، شما مشکلت چیه؟ چند ساله؟

منم الان ۳ سال و خورده ای شده دیگه خسته شدم . من لاپاراسکوپی کردم به خاطر لوله سالپنکس که دکتر گفت ترشح ایجاد میکنه جنین نمیزاره رشد کنه بعد توی عمل فهمیدن هم چسبندگی شدید داشتم هم اندیمتریوز که اصلا خبر نداشتم یه لوله برداشتن الان ، حالا دکتر برام جنین انتقال نمیده میگه طبیعی باردار میشی خودم بعید میدونم ، من شوهرمم یکم شکل اسپرمش متفاوته البته خیلی خوب شده و دکتر گفت میتونه طبیعی هم باردار کنه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
باشه مرسی عزیزم اونهااخه چیزی نمیگن منم خودسرانه میزنم 

خب از یه دکتر زنان وقت بگیر برو بگو قبلا اینا رو با این دوز زدم اثر نکرده ، بهم گفتن از روز ۳ شروع کنم حالا من میخوام دو روز اول  پرگووریس بزنم ببین چی میگه

ولی مهربون جون شروع سیکل از روز ۳ احتمالا دلیلی داره ، دکتر ما به من و دوستم گفته بود از روز ۱ ولی دوستم به توصیه خواهرش که پزشکه از روز ۲ زده بود ، خیلی خوب هم نتیجه گرفته بود ، یعنی میخوام بگم بستگی به پروتکلشون داره 

بچه ها ضربان قلبش 100 بود که مشکل کندی ضربان قلب داره...یه هماتوم 15میلی متری هم داره...امیدی نیست ب ...

چرا تی تی جون؟ هماتوم که همه ivfی ها دارن مشکلی نیست

برای ضربان یجا دیگه ام سونو شو، ان شالله که جواب متفاوتی بشنوی، چقد باشه نرماله ضربانش؟

سلام عزیزم جنیناتو تعیین جنسیت کردی تو چه مرحله ای هستی همش تو فکرت بودم نتونستم صدات کنم

ن هنوز ..امروز ۱۲ پریودمه میخام برم دکتر .شما چ کردی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...