2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوبه آدم صبحشو با دیدن و شنیدن خبرهای خوب شروع کنه.خدارو100هزار بار شکر.خیلی خوشحال شدم نوشین جون ...

الهی که همیشه روزت با خبرای خوب شروع بشه بارانا جانم

خداکنه اگر صلاح خداست ، موقع ان تی قلب اون یکی جنین هم تشکیل بشه

هردوشون رو به خدا سپردم

[QUOTE=156244285]واي عزيزم خيلي خوشحال شدم ، چه حس خوبي هست كه خدا رو شكر نااميد نشدي و خدا ني ني ات رو برات حفظ كرده ...[/QUOTE

قربونت برم الهی هرموقع که خدا مقدر کرده یک زایمان راحت داشته باشی و فرشته نازت رو در آعوش بگیری

وااااااایی خداروشکر 😍😍😍😍😍  یعنی بعد از زایمان یه جشن پتو طلب دارم ازت این قدر که خودتو با ...

قدبونت برم الهی زینبی جان ازت ممنونم که با وجود مشغله فراوان وقت میذاری و پاسخگو سوالات هستی هم از شما و هم از همه کسایی که تو این مدت مایه دلگرمی بودن کلی ممنونم

آره بخدا ولی به نظرم باید بیشتر برای نی نی جشن پتو بگیریم آخه عجییییییییب گربه رو دم رحم کشت و فهموند که نازش،خیلی زیاده

مبارکت باشه خدارو هزار مرتبه شکر الان یه قلو هست یا دوقلو

والا غیر از اون جنینی که قلب داشت ، یک ساک دیکه هم بود اما خالی بود نه کیسه زرد داشت نه پل جنینی ،دکتر گفت شاید به احتمال خیلی کم تا سونوی ان تی که بری اونم رشد کرده باشه مگرنه یا دفع میشه یا جذب

بچه ها یه سوال من بتای روز دهم ۱۹۶ بود روز دوازدهم شد ۴۰۲ الان که روز چهارده هستم شده ۷۹۰،۹ یعنی کم ...

60 درصد تا دوبرابر. بعدم مال شما تقریبا دوبرابره دیگه عزیزم. باور کن اون طفل معصوم گناه داره انقد بهش شوک وارد میکنی عزیزم. یه بار دیگه استرس به کوچولو بدی خودم میام سراغت با دمپایی ابری خیس         

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا غیر از اون جنینی که قلب داشت ، یک ساک دیکه هم بود اما خالی بود نه کیسه زرد داشت نه پل جنینی ،دک ...

میبینم که من شیرینی ازت خواستم و تو اصلا به روی خودت نیاوردی!! دیگه به نی نیت میبخشم     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
60 درصد تا دوبرابر. بعدم مال شما تقریبا دوبرابره دیگه عزیزم. باور کن اون طفل معصوم گناه داره انقد به ...

دیگه شوک نمیدم قول میدم فقط میخواستم خیالم راحت بشه. رفتم تا دوشنبه دیگه که برم سونو  🤣🤣🤣🤣