2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
نه راستش. اتفاقا منم دنبال پستش گشتم کلی. @لوبیا_پلو     عزیزم یه خبر از خودت بده. دوس ...

سلام لیلا جان

دیروز تلفنی بهم گفتن جنین تشکیل شده ولی گفتن تعداد و گریدشون رو حضوری میگن

حالا فردا قراره برم بیمارستان ببینم چنتا جنین تشکیل شده

سلام‌عزیزم والا دقیق نمی دونم ۱۵ بود یا ۱۶ بود  فولی ۱۸ و ۱۶ و ۱۵ چندتا ۱۳ داشتم که کلا شد ۲۵ ...

چه خوب بودن ...برا من کوچیکتر بودن ...هنوز ملوم نیس فردا یازده پریمه ...ببینیم خدا چی میخاد دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای دوستانی که همسرشون مورفو ضعیف دارن چندتا توصیه دارم که برای ما خیلیییی عالی بود اول بگم که دفع ...

با این حساب منم نباید انتظار بیشتر از یه جنین داشته باشم چون مورفولوژی همسرم صفر هست

سلام لیلا جان دیروز تلفنی بهم گفتن جنین تشکیل شده ولی گفتن تعداد و گریدشون رو حضوری میگن حالا فردا ...

انشالله که خیره و فردا بسیار خوشحال میای بهمون خبرای خوب خوب میدی ❤❤💚💚

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم منم مرکز مهزیار میرم دکترمم نقاب تازه رفتم توی سیکل انتقال نگفت چ کارایی بکن و چکارا نکن؟

عه چه جالب دوتامون دکترمون نقاب هست.الان شما انتقال دادی. 

کار خوبه خُــدا درست کنه  
بچه ها دستم به دامنتون  من برا شیاف زدن خیلی درد دارم نمیتونم اصلا برا چیه ؟  چون اسپکلو ...

عزیزم اول برو دستشویی تخلیه کن، بعد دراز بعد یه چیزی بذار زیر باسنت، پاهاتو از زانو خم کن و بگیر بالا، مثل وقتی میشینیم رو صندلی معاینه، بعد شیاف رو بفرست داخل همون اول با انگشت وسط فشار بده، تا کامل بره، انگشتت باید کامل بره داخل. یه پد یا دستمال هم بذار که اگر اضافات ریخت بیرون لباست کثیف نشه...نیم ساعت، چهل و پنج دقیقه همون حالت بمون بعد بلند شو برو دستشویی، هرچقدرش در اومد اصلا نگران نباش طبیعیه، اون قدری که باید خودش جذب میشه.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
عزیزم اول برو دستشویی تخلیه کن، بعد دراز بعد یه چیزی بذار زیر باسنت، پاهاتو از زانو خم کن و بگیر بال ...

عزیزم ممنون از راهنماییت 😍❤️🙏

میگم امروز عصر رو دستمال ببخش عزیزم اینطور میگم ترشحم لک قهوه ای داشت موردی نداره ؟ شب هم بود ولی خیلی کمتر 

تو هم‌داشتی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم ممنون از راهنماییت 😍❤️🙏 میگم امروز عصر رو دستمال ببخش عزیزم اینطور میگم ترشحم لک قهوه ای دا ...

باور کن نمیدونم، نه من اینجور نبودم، احتمالا بخاطر شستشو و اسپکلوم هست،ولی فکر میکنم مشکلی نداشته باشه، اگر طولانی مدت بود زنگ بزن مرکز.

کار خوبه خُــدا درست کنه