2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
وای مرسی عزیزم از دعای خیرت 😍 یه حس شوق و‌استرس باهم  خوشحالی که بالاخره انتقال دادی امیدش ق ...

ایشالله دلم روشنه گلم حتمامنوخبربدی ها کی میری ازمایش؟؟ من منتظرم. 

من یادمه زمان انتقال کلی سلام دادم وحرف زدم باهاش حیف

وای مرسی عزیزم از دعای خیرت 😍 یه حس شوق و‌استرس باهم  خوشحالی که بالاخره انتقال دادی امیدش ق ...

وای پشمالو خیلی خوشحالم واست اصلا استرس نداشته باش همین ک آدم بدونه دوتا کنجد گذاشتن تو دلش خیلی دلچسبه فقط سعی کن از امشب نشاسته تو آب حل کنی بخوری مربا به هم بخر اما کم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از پانکچر اومدم 28 تا تخمک داشتم، دل درد دارم خيلي، خانمها چکار کنم دل درد و علائمم برطرف بشه؟؟

عزیزم شما مرکز امید میرفتی؟میتونم بپرسم داروهات چیا بودن؟روز ۸ سیکل خاطرت هس فولیکولات چه اندازه ای بودن؟؟

آره از این پلاستیکا گرفتم راحته.من قبل و بعد انتقالم قلم خوردم بعد از انتقال غذاهای نشاسته دار زیاد خوردم بیشترم دراز میگشیدم اصلا زیاد نمی ایستادم تا روز دهم یا یازدهم ی قاشق نشاسته توی آب حل میکردم میخوردم کمپوت آناناس گرفتم تا پنج روز میخوردم روزی فقط ی ورقشو خوردم مربا به هم درست کردم روزی ی

تیکه خیلی کوچولو میخوردم روز دهم یا یازدهم بود ک بی بی چکم هاله افتاد روز چهاردهم آزمایشم713بود ک نموند واسم خیلی زجر کشیدم 

ایشالله دلم روشنه گلم حتمامنوخبربدی ها کی میری ازمایش؟؟ من منتظرم.  من یادمه زمان انتقال کلی س ...

ممنون عزیزم امروز که روز اوله ۱۴ روز دیگه ایشالا 

من اصلا متوجه نشدم ۵ دقیقه ای انتقال داد جنین شناسم بود اونجا ازش پرسیدم گفت امروز جنینا همه خوب بودن کیفیتشون ولی دیگه فقط جنین نیست کلی عوامل هست و‌مهم تر اینکه باید خدا بخواد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
شما خودتون غذا درست میکردید روی زمین میخوابیدی یا همش روی تخت من بعد انتقال اولم تا پونزده روز ن جار ...

کلا نباید یک سره خوابیده باشی، تحرک معمولی طوری که بدنت خسته نشه و فشار روش نیاد.

گاهی غذا درست میکنم در حد دو نفر ولی همیشه نه، اصصصصصلا جاروبرقی و نظافت و تمیزکاری خونه ندارم فقط در حد مرتب کردن وسایل کوچیک آشپزخونه و خونه

بتر سنگین هم بلند نمیکنم و خم و راست نمیشم مگر در حد ضرورت..

دسشویی فرنگی الزامی نیست..

من بیشتر نشسته در حال کتاب خوندن هستم.و موبایل بازی..

راه هم زیاد میرم تو فضای خونه..

وای پشمالو خیلی خوشحالم واست اصلا استرس نداشته باش همین ک آدم بدونه دوتا کنجد گذاشتن تو دلش خیلی دلچ ...

ممنون دوست خوبم ایشالا نوبت خودت بچسبه بهت تا نه ماه 😍 اره خیلی حس خوبیه 

باشه عزیزم ممنون از توصیه هات 

انبه هم چون ویتامین سی داره میخورم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

عزیزم ایشالا کنجدات میچسبن به دلت ومیای خبر مثبتیتو میدی من دلم خیلی روشنه برات 😍😍😍

عزیزم شما مرکز امید میرفتی؟میتونم بپرسم داروهات چیا بودن؟روز ۸ سیکل خاطرت هس فولیکولات چه اندازه ای ...

من ابن سينا ميرم

داروهام سينال بود، روزي 36 خط، ستروتايد 3 تا، آمپول آزاد سازي 3 تا، که سه شنبه زدم، بله عزيزم روز 8 سيکل، فوليکول هاي 14 و 13 و 10 داشتم.