2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
من با گفتن مخالفم اما خودم دلم طاقت ندارم که نگم حتما میگم به خانواده خودم وهمسرم 

دیوانه ای بخدا

چه لزومی داره کسی بودن؟

مثلا قراره اگر بدونن چه کنن 😂😂

بجز اینکه رو اعصابت باشن

مطمعن باش حتی از سر دلسوزی ام شده یه گندی میزنن

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی ای وی اف هم فقط من و شوهرم می دونیم به کسی چیزی نگفتیم چه برسه به چیزای دیگه. تو این مدت هم که ا ...

عین خودم بی اعصابی خخخخ

ترلا من حتی ivfم رو کسی نمیدونه، بعد میپرسن کجا میری نیستی الکی میگم ماموریتم 😂😂😂

خواهش 
عزیزم من شنیدم ۸ تا ۱۱ خوبه.حالا نمیدونم چجوریه  @زینبی_بابا     عزیزم شما ...

مرسی عزیزم از پیگیریت 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

دوستان، امپول پی‌دکسان رو یک ساعت دیرتر زدم، بنظرتون اشکالی داره؟ حواسم نبود ساعت از دستم در رفت!

از دیروز هم کپسول فرتیلم تموم شد نخوردم، فکر میکردم دیگه نباید بخورم، حالا زنگ زدم مرکز گفت نه باید بخوری، ادامه بده. اشکالی داره دیروز نخوردم؟ از دیروز سه تا باید میخوردم که تموم شده بود!

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

کار خوبه خُــدا درست کنه  
دوستان، امپول پی‌دکسان رو یک ساعت دیرتر زدم، بنظرتون اشکالی داره؟ حواسم نبود ساعت از دستم در رفت! ا ...

نه عزیزم یک ساعت اینور اونور مشکلی ایجاد نمیکنه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام عزیزم قرصات خیلی خوبن ادامه بده این قرص فرتیل cm خیلی خوبه. ببخشیداسترادیول چندتامیخوری؟ ازکی م ...

از روز دوم پریودی داروهامو شروع کردم استرادیول روزی۳تا میخورم فرتیل2

دلیلشونفهمیدی چی بود؟ 

ن متاسفانه البته بعد از مثبت شدن آزمایشم دیگه زیاد رعایت نمیکردم شاید بخاطر این بود بعدم عید تو اوج کرونا بود شب ی لک دیدم بازم آ اس آ خوردم فردا با دکتر ک تماس گرفتم گفت قطعش کن بعد علاوه بر شیاف پروژسترون آمپولشم اضاف کردم دوبار خونریزی خیلی زیاد گرفتم بعدشم کم شد اما دیگه فایده نداشت 

کار خاصی انجام نده فقط استرس و اضطراب نداشته باش،  کار سنگین نکن، جاروبرقی و دستمال کشی و بار ...

شما خودتون غذا درست میکردید روی زمین میخوابیدی یا همش روی تخت من بعد انتقال اولم تا پونزده روز ن جارو زدم ن غذا درست کردم خیلی کم کار کردم بیشتر روی تخت میخوابیدم و مبل و از دسشویی فرنگی استفاده کردم الان خیلی نگرانم نمیدونم همین کارا رو بکنم باز یا ن

عزیزم الان مام میرم پیش دکتر نصر. از ۳۴ سالگی مشغول درمان بودم تا الان که شد ۴۱ سالم. همه کاری هم با ...

خب چرا وقتی ۷ تا جنین داشتی رفتی اهدایی عزیزم ؟؟ دکتر نصر بهتون گفتن اهدایی بگیری؟ ذخیرتون چند هستش؟

ن متاسفانه البته بعد از مثبت شدن آزمایشم دیگه زیاد رعایت نمیکردم شاید بخاطر این بود بعدم عید تو اوج ...

اخیی عزیزدلم انشالله اینبارواست میگیره ومامان میشی. 

توالت فرنگی استفاده میکردی؟ نصبی هستن

انشالله بیای بگی مثبت شدی گلم. 😍😍😍 چه حس خوبی دارت روزاول انتقال

وای مرسی عزیزم از دعای خیرت 😍

یه حس شوق و‌استرس باهم 

خوشحالی که بالاخره انتقال دادی امیدش قشنگه 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..