2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام خانوما ، دوست شوهر من داروسازه و تو داروخانه اس ، برگشته به شوهرم گفته اصلا تو این موقعیت دنبال ...

واا من تازه گرفتم به نظرم نمیتونن تاریخش عوض کنن چون علاوه بر کارتن رو خود قلمش تاریخ هست و نمیشه عوض کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم متاسفانه آزمایشم منفی شد. سه تا جنین دیگه دارم به نظرتون پشت سر هم میشه انتقال داد یا ب ...

عزیزم واقعا ناراحت کننده اس بعداز این همه انتظار ولی خودتو نباز ان شاالله این دفع مثبتی🤲🤲🤲

دوستان عزیزم متاسفانه آزمایشم منفی شد. سه تا جنین دیگه دارم به نظرتون پشت سر هم میشه انتقال داد یا ب ...

😔عزیزم خیلی ناراحت شدم کاش همه بیان وبگن مثبت شد کاش اصلا منفی ای نبود 😢

منم امروز ۱۱همین روز اما میترسم بی بی چک بزنم منفی باشه لخوره تو ذوقم😩😩🥺ای کاش همه مطمئن بودیم مث ...

من قرار بود برم داروخانه.هوس کردم بی بی چک هم بگیرم.ولی بازم بیخیال شدم.دیگه آزمایشم پس فرداس.چیزی نمونده .

خدایا شکرت  
سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باو ...

مامانی مبارک باشه😍😍😍

چه مامان عجولی😁

همه چی عالی...

مراقب خودت باش..

خدارو هزار مرتبه شکر...🙏🏻🙏🏻

قربونت امیدوارم که تو هم به زودی زود نتیجه می گیری. من ۴ بار پانکچر کردم 🤭

عزیزم چقدر سختی کشیدی. کدوم مرکز میرین؟ چند سالتونه عزیزم؟ اگه دوست داشتی بگو گلی . 

من دو بار پانکچر شدم و تخمک نداشتم اهدایی گرفتم.