2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
فقط میتونم بگم: سنگ بدگوهر اگر کاسه زرین بشکست قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود ...........

ممنون عزیزم چه شعری واقعادروصفش عالیه.. 

گلم باتودلیت دعاکن قربونت برم ماهم نتیجه بگیریم انشالله بسلامتی زایمان کنی وکوچولوت بغل کنی. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

وقتی به زودی تورو با دوتا نی نی توی بغلت دید حالش خندیدن داره...اصلا اهمیت نده...ادم نبوده که

اره اون اصلا اهمیت نداره اینکه ازاین سواستفاده میکنن نهایت حقارته, این خواست خداست نه ماها. 

انشالله بزودی همگی مادربشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دختر تا ساری یک ساعت راه داری مهتاب کریمی شیده نصری بنافتی پیوندی اینا سونو دارن تو مطب،کارش ...

مرسی عزیزم شنبه گرگان میرم پیش همون که ایزدی که یکی از دوستان معرفی کرد یا درویشی که ابجیم رفته اگه بتا رشد داشت و هیچی ندیدن میرم تهران شریعتی

سلام خانوما ، دوست شوهر من داروسازه و تو داروخانه اس ، برگشته به شوهرم گفته اصلا تو این موقعیت دنبال داروهای آی وی اف خارجی نباشید ، اینا تاریخ مصرف گذشته هستن و هولوگراماشونو عوض می کنن و غیره ، شوهرمم گفته ایرانیا رو خانمم اثر نکرده خب فوقش خارجیش رو میگیریم تاریخ گذشته باشه اثر نمی کنه ، اون آقا هم گفته نه خطرناکه و اینا فاسد شدن مشکل ایجاد می کنن ، حالا من دنبال خارجی هستم شوهرم ناراحته ، بچه ها کسی اطلاعاتی داره ؟ این داروهای آی وی اف که از داروخانه ها میگیریم ممکنه مشکل دار باشه و بزنیم خطرناک باشه ؟

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باو ...

مبارکت باشه دخترخوب، بتاتم ماشاالله عالیه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جان دکترم که با شما یکی هستش به نظرت نظر خانم دکتر چی هست؟

باهاش صحبت کن کلا خیلی به نظر بیمارش اهمیت میده اگه بدونه بدنت آمادگی داره حتما قبول میکنه، خودم هیچوقت ازش نخواستم ماه بعدش فوری انتقال بدم وگرنه شاید قبول میکرد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره ممکنه از استرس هم باشه ولی سونو رو زودتر انجام بده

امروز سونوهای گرگان و گنبد زنگ زدم هیچکدوم امروز نبودن امروز اومدم یه مطب دیگه میگه بتات خوب رشد کرده و شکمم رو معاینه کرد گفت شکمت نرمه و گفتم دردام چی پس میگه اوایل بارداری اینجورب میشه خر چی هم اصرار کردم گفت با بتای 1800 چیزی دیده نمیشه و سونوی قبلی که هیچی داخل و خارج ندیدن میگه درسته مه ممکنه اون بتای 3600 درست نباشه

درد خارج رحمی چطوری؟ دردش پیوسته هست یا میگیره و ول میکنه؟ دیگه شنبه بتا میدم همون ازمایشگاه که 1800 شد و بعدش مطب دکتر میرم که سونوم کنه 

اگه بتام کمتر بشه یعنی داره دفع میشه درسته بعدش  احتیاج به سونو دارم؟

مرسی عزیزم ایشالله برای شما هم دفعه دیگه مثبت میشه فقط این از من به تو نصیحت اصلا اصلا دست از تلاشت ...

عزیزم مبارکه!

واقعا بار هشتمتون بود؟

میشه اسم دکترتون رو بگید؟

و از کدوم دکتر راضی تر بودید؟

دوستان عزیزم متاسفانه آزمایشم منفی شد. سه تا جنین دیگه دارم به نظرتون پشت سر هم میشه انتقال داد یا ب ...

سلام متاسفم عزیزم،  من خودم ظرف سه ماه دوماه پانکچر شدم ودو بار انتقال فرش دادم که بار دوم مثبت شدم به نظر من با فاصله کم بدن آماده تره و اثر دارو تو بدن هست، بازم مطمئنا نظر دکترتون ارجح تره،،  ان شالله بزودی نتیجه مثبت میگیرید

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خدا رو صد هزار مرتبه شکر مثبت شد. امروز ازمایش دادم بتام شد ۱۹۶ باو ...

عزیزم خییییلی مبارک باشه ایشالا سالم وسلامت بیاد بغلت ،  همش دنبال پیامامیگشتم ازاونجایی که الزایمرم اسم کاربریا یادم میره ولی میدونستم امروز یکی ازمایش داره 🙈