2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045399 بازدید | 684464 پست
من 5تا 300گرفتم شد 950 با دفترچه بیمه تامین اجتماعی البته دفترچه بردم سازمان تامین اجتماعی پشت نسخه ...

عزیز جان یعنی قبل از داروخانه اول بردید تامین اجتماعی(میشه بگید کدوم قسمت باید رفت)مهر کردن بعد رفتید داروخانه 

سلام خدمت همه عزیزان

شکر خدا بعد ۶سال دوا و درمان لطف خدا شامل حالم شد وبعد از۴بارانتقال دیروز ازمایشم مثبت شد 

واقعا از زینب جون ممنونم به خاطر راهنماهایی که کرده میخواستم بدونم الان زمان حاملگی رو چه جوری حساب میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ مشکلم همینه تهران نیستم استان گلستانم نمیدونم اصلا کجا برم دو روزه کلا گرگانم از دیروز نزدیک ششصد ...

اخه رفتی بیمارستان دولتی عزیزم . اونجا هیچی حالیشون نمیشه اون بیمارستان آموزشیه . باید بدونی کجا بری . وقت و تلف نکن برو ایزدی . چرا دست دست میکنی 

سلام خدمت همه عزیزان شکر خدا بعد ۶سال دوا و درمان لطف خدا شامل حالم شد وبعد از۴بارانتقال دیروز ازما ...

وااای خداروشکر😍😍😍😍

مبارکت باشه مامانی😍😍😍🌹🌹🌹🌹

الحمدلله🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مراقب خودت باش...

سلام خدمت همه عزیزان شکر خدا بعد ۶سال دوا و درمان لطف خدا شامل حالم شد وبعد از۴بارانتقال دیروز ازما ...

میتونی از اولین روز پریودی حساب کنی و میتونی 

۱۴ روز + تعداد روزهای انتقال تا به امروز+ سن جنین موقع انتقال

آره زنگ بزن داشتن سويع برو بگير  تو جواب سوال منو ميدوني : ستان اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ...

من جواب سوالت رو نمیدونم متاسفانه..

دکترت تو هیچ بیمارستانی کار نمیکنه که از بلوک زایمان اون بیمارستان بپرسی؟

و یا زنگ بزن بلوک زایمان یک بیمارستان و الکی بگو بیمار فلان دکتری و سوالت رو بپرس...

و یا از پیج اینستای یک دکتر متخصص تو این زمینه...

اجازه ميدن داخل هواپيما ببري ؟ من امروز سفر كاري دارم ساعت ١ پرواز دارم آمپول رو ميزارن ببري داخل هو ...

امپول که میگذارند ولی حتما دستور پزشک هم همراهت باشه که اگه دچار مشکل شدی دستور پزشک رو نشونشون بدی....

اخه راستیتش چون مرکزدولتی بودهیچی اهمیت نمیدن و ول می کنند واسه همین انگارادم همروخودش یاداوری کنه م ...

من چندین نفر رو میشناسم که تو مراکز دولتی آی وی اف کردند و همون بار اول گرفت... و اینکه چون مراکز دولتی به علت جذب بودجه آمار محورند بیشتر تلاش میکنند...

به دکتر و مرکزت اطمینان و اعتماد داشته باش...هرچه خدا بخواد پیش میره...

من جواب سوالت رو نمیدونم متاسفانه.. دکترت تو هیچ بیمارستانی کار نمیکنه که از بلوک زایمان اون بیمارس ...

ممنونم از راهنماييت 

مركز مام ميرم متاسفانه مشاوره هاي مامايي اصلا پاسخگو نيستن

ممنونم از راهنماييت  مركز مام ميرم متاسفانه مشاوره هاي مامايي اصلا پاسخگو نيستن

بچه ها میگن پیج اینستا دارند دکتراشون تو سایتش هم رفتند نوشته پرسش و پاسخ و مشاوره..

الان برو سایتشون شاید چیزی دستگیرت بشه...

والا اوایل حوصله نداشتم فقط تحمل میکردم بعدش دیدم اذیتم، حدود 5 دقیقه قبل از آمپول کمپرس سرد میذاشتم ...

ممنون عزیزم اینقدر با حوصله جواب میدی خدا خیرت بده

خدایا شکرت