2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684444 پست
ممنون زینبی جون که میای راهنمایی میکنی من گاهی پیاماتو میخونم خیلی با حوصله جواب میدی سوال بچه ها رو ...

دقیقا منم با این که میدونستم استراحت خوب نیست ولی یهو ته دلم خالی میشد و باز میرفتم سراغ مقالات، آخرش هم میگفتم توکل به خدا

گونال رو چند واحد شما استفاده كرديد؟ از كجا تهيه كرديد من هم گونال دارم ولي پيدا نميكنم اصلا

عزيزم من پارسال تخمك مشي داشتم كه اونوقت همه جا بود 

ذخيرم هم ٢ بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   عزیزم بیزحمت منو راهنمایی کن شما بعد ازمثبت شدنتون لک دیدین از چندروز بعدانتقال ...

آره گلم 8 روز از جواب آزمایش لک و خون قهوه ایی مایل به قرمز دیدم

دلیل یکی شیاف گذاشتن واژینال بود، یکی هم ذات ivf هست 

من قبلش فقط دو تا شیاف داشتم، بعد از لک یک شیاف و دو آمپول، شاید هم فقط دو تا آمپول و آسپرین هم قطع کردن برام، یک هفته هم طول کشید تا قطع بشه

آره گلم 8 روز از جواب آزمایش لک و خون قهوه ایی مایل به قرمز دیدم دلیل یکی شیاف گذاشتن واژینال بود، ...

درد امپول چطور حل کردین برای گره شده تزریقشم با درد شده 

خدایا شکرت
سلام زینبی جان خوبی؟ قربونت برم استرادیول واسه کیفیت خوبه یعنی؟ منم به دکترم بگه بده

ببین گلم اگر دکتر صلاح بدونه خودش تجویز میکنه، منم روحم اون موقع که تجویز کرد خبر نداشت استرادیول رو برای چی نوشته، یا چند بار استروژن خونم رو طی سیکل پانکچر و انتقال اندازه گرفت، بعدا فهمیدم چرا 

پس نگران نباش عزیزم 

زینب جان یادت هست چند روز قبلتر از سیکل استرادیول داشتی؟ چند تا خوردی؟

فکر کنم از روز 24 سیکل قبلی یا 19، یادم نیست، فقط یادمه پریود که شدم دردش به قدری فلج کننده بود که با مسکن هم آروم نمیشد، زمین رو هم چنگ میزدم آروم نمی‌شدم، چند بار بالا آوردم اصلا داغون، یادمه خیلی اون موقع دلم به حالم سوخت و کلی گریه کردم، چون فکر میکردم اشتباه تجویز کرده برام (چون آندومتریوز داشتم نگران بودم با استرادیول بدتر نشه و...) 

سلام عزیزم  من الان از سونو برگشتم روز دهم سیکل هستم آندومترم ۶.۱ و سه خطی بود از نظر دکترم قا ...

نه نترس اون سه خطی بودنش که میمونه 

منم ضخامتم روز 12 یا 14 فکر کنم 7.1 بود، شروع کردم پیاده روی، دکترم استرادیول رو از 3 تا کرد 4 تا و آسپرین شروع کرد، و اون 4 تا رو هر 6 ساعت با آب خیلی زیاد میخوردم، سه روز بعدش رفتم سونو یهو شده بود 10 ضخامتم

نه نترس اون سه خطی بودنش که میمونه  منم ضخامتم روز 12 یا 14 فکر کنم 7.1 بود، شروع کردم پیاده ر ...

تروخدا راست میگی عزیزم؟؟ بخدا آنقدر از غروبی حالم گرفته سردرد شدم ... لوبیا سبز و شیر سویا و سویا توی این چندروز تاثیرشو میزاره؟؟؟

البته مدتیه آجیل سویا رو میخورم هرروز

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊