2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
وایسم شنبه تیتر بدم و بعد برم پیش دکترم سونو کنه؟ دردام قابل تحمل فقط بعضی وقتا بدجوری میگیره شایدم ...

سها جان نگرانتم عزیز دلم. به نظرم اگه تهرانی فردا حتما برو اطهری سونو بده، یه خانوم دکتری سونو میکنه بسیار دقیق تا ساک رو پیدا نکنه ولت نمیکنه، خدای نکرده اگه خارج رحمی باشه خطرناکه خیلی. بحث جون هست و تا شنبه خیلی دیره. حتما نسخه سونو همراهت باشه، تا جاییکه میدونم شبانه روزیه سونو دکتر اطهری. از حالت بهمون خبر بده برات آیت الکرسی و چهار قل میخونم عزیزم. خداوند خودش مراقبت باشه. آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سها جان نگرانتم عزیز دلم. به نظرم اگه تهرانی فردا حتما برو اطهری سونو بده، یه خانوم دکتری سونو میکنه ...

اخ مشکلم همینه تهران نیستم استان گلستانم نمیدونم اصلا کجا برم دو روزه کلا گرگانم از دیروز نزدیک ششصد تومن خرج کردم و هنوز ساک رو پیدا نکردن اینجا یه مشت احمق دکتر و سونوگراف هستن خیر سرم رفتم بیمارستان هیجکاری نکردن برام فک کن برگشته میگه ای وی اف خارج رحمی نداره چی بهشون باید بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سها جان نگرانتم عزیز دلم. به نظرم اگه تهرانی فردا حتما برو اطهری سونو بده، یه خانوم دکتری سونو میکنه ...

خارج رحمی😭😭یاد خودم افتادم 4سال پیش با چه امیدی رفته بودم تو سونو بهم بگه ساک حاملگی تشکیل شد ولی تشکیل که نشد هیچی هنوزم دارم بخاطرش کارام همش عقب میفته هردکتری میرم بخاطر لولم کارم عقب میفته هی لاپاراسکوپی عکس رنگی 😞😞انشأالله که واسه هیچکس پیش نیاد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اخ مشکلم همینه تهران نیستم استان گلستانم نمیدونم اصلا کجا برم دو روزه کلا گرگانم از دیروز نزدیک ششصد ...

انشاالله که نباشه ولی خواهر من با آی وی اف خارج رحم شد 😞😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اخ مشکلم همینه تهران نیستم استان گلستانم نمیدونم اصلا کجا برم دو روزه کلا گرگانم از دیروز نزدیک ششصد ...

یعنی آدم نمیدونه چی به اینا بگه. هیچ سونوگرافی مطرحی نداره یا بری بلوک زایمان یه بیمارستان دیگه. نمیدونم اما نگرانتم، پارسال همین اتفاق برای من افتاد عدد بتام رو به دکتر اس ام اس کردم گفت همین الان پاشو بیا بیمارستان! خارج رحمیه، داشتم سکته میکردم! قبل اینکه برم بیمارستان رفتم سونوی اطهری انقد گشت تا ساک رو پیدا کرد.  

خارج رحمی😭😭یاد خودم افتادم 4سال پیش با چه امیدی رفته بودم تو سونو بهم بگه ساک حاملگی تشکیل شد ولی ...

آخ آره خیلی بده و خیلی سخت. یه کاربری بود انشالله هرجا هست خودش و بچه اش و خانوادش سلامت باشن و در آرامش به اسم ماهی کوچولو، سه تا انتقال داده بودن یکیش رفته بود لوله چپ یکی لوله راست یکی هم تو رحم جای عالی. طفلک اونم خیلی اذیت شد اما خدارو شکر بخیر گذشت و بعد چند وقت انتقال داد و مامان شد خدارو شکر

حالا امیدوارم سها جون خارج رحمی نباشه و ساک رو تو رحمش پیدا کنن

خارج رحمی😭😭یاد خودم افتادم 4سال پیش با چه امیدی رفته بودم تو سونو بهم بگه ساک حاملگی تشکیل شد ولی ...

انشالله با همون لوله طبیعی باردار میشی و تلافی اینهمه سختی در میاد عزیزم و به قول دارچین جون مشت محکمی میزنی به هر چی اما و اگر هست

یعنی آدم نمیدونه چی به اینا بگه. هیچ سونوگرافی مطرحی نداره یا بری بلوک زایمان یه بیمارستان دیگه. نمی ...

یکی بود ابجیم میگفت خوبه کارش و یکی هم اینجا معرفی کردن خسته شدم از گرگان رفتن وایسم شنبه دکترم خودش سونو میکنه ولی میترسم اتفاق بدی بیفته

یکی بود ابجیم میگفت خوبه کارش و یکی هم اینجا معرفی کردن خسته شدم از گرگان رفتن وایسم شنبه دکترم خودش ...

عزیزم خواهش میکنم پشت گوش ننداز. هرچند میدونم اتفاقی برات نمیوفته اما اگه خدای نکرده خارج رحمی باشه اگه دیر شه یا لوله ات رو از دست میدی یا خدای نکرده جونت به خطر میوفته. بعدم یه کم بگذره دردش غیر قابل تحمل میشه دردش خیلی وحشتناکه. عزیزم خواهش میکنم خواهش میکنم فردا حتما برو. میدونم خسته شدی اما الان وقت استراحت نیست. بعدش حسابی استراحت کن و حداقل یه ماه اصلا به بچه فکرم نکن

انشالله که به سلامتی انتقال میدی و با اولین انتقالت مامان میشی گلم چرا تعداد جنین ها نسبت به تعداد ...

ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم زود به انتقال برسی و زودی هم مامان شی 🌹😍

مشکل ما هم ضعیفی اسپرمه 

نمیدونم نشد بپرسم ولی احتمال زیاد بخاطر همون اسپرمه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره عزیزم ولی معمولا میگن دو تا پودر و یه آب. با یه سرنگ، اما از دکترت هم بپرس همون دوز سینال باید گ ...

عزیزم دوز که فرقی نمیکنه ، هر تعداد واحد سینال داده باشن خارجیش هم باید همونقدر بزنیم