2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
آره گلم متاسفانه چیزای خوبی سونو و بتا نمیگه  اما اگر من بودم حتما یه سونو دیگه و تیتر میدادم ...

تیتر شنبه بدم؟ کلا برم بیمارستان مشخص میشه وضعیتم که خارج رحم هیتش؟ دردم فک کنم همونجایی که لوله های رحمی هس دارم و پهلوهام که قابل تحمل

به دکتر دیگه هم گفت شنبه تیتر و یک هفته بعد تکرار سونو میگه لانه گزینی دید بود شاید مگه امکانش هس؟

دکترم زنگ زد گفت احتمال خارج رحم میدم گفت درد داشتب برو بیمارستان نظر شمام همینه خارج رحم

من یبار تجربه خارج رحم داشتم وقتی ناخواسته باردار شدم.چنان دردی منو گرفت که نگو.حتما برو یه سونوگرافی و دکتر عالی که سریع تشخیص بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان لی لا جان شما الان سلفری رو دادی ؟ من رفتم پزشکم برای ۲۱ مهر غربالگری رو نوشت گفتم میخو ...

عزیزم درست راهنمایی کرده دکترت، اگر سلفری بدی دیگه آزمایش خون غربال 1 و 2 نیاز نیست 

باید اول سونو بشی تو حدود هفته 12 (از 11 تا پایان 13) بعد اگر مشکل ماژور تو سونو نبود اختیار داری که بین غربال و سلفری یکی رو انتخاب کنی

سونو آنومالی اسکن هم تو هفته 18 سر جای خودش هست

یه نکته. *** غربالگری ها فقط سه بیماری شایع ژنتیکی شامل تریزومی 13،18 و 21 رو بررسی میکنن

دخترا بیاین همفکری  من راهم دوره واسه انتقال هم میخوام چهار پنج روز بمونم قصد داشتیم بریم هتل ...

منم همین مشکل رو دارم ... همش فکرم درگیرشه که چیکار کنم🤔🤔🤔

من جنین هام تهرانه هستند خودم کرمانشاه ... نمیدونم همون روز با هواپیما برگردیم یا روز بعدش؟؟ 

اگه مشکل این غذا و کرونا نبود دو روز وایمیسادم تهران

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم درست راهنمایی کرده دکترت، اگر سلفری بدی دیگه آزمایش خون غربال 1 و 2 نیاز نیست  باید اول ...

ممنونم عزیزم . پس همون سلفری رو بدم کامل تره . شما چیکار کردی ؟ غربالگری رو رفتی یا سلفری ؟

تیتر شنبه بدم؟ کلا برم بیمارستان مشخص میشه وضعیتم که خارج رحم هیتش؟ دردم فک کنم همونجایی که لوله های ...

دقیقا درست گفتن عزیزم ولی سونو رو زودتر برو انجام بده تا خیالمون راحت بشه بعد صبر کن

احتمالش خیلی کمه ها ولی همون چند درصد احتمال بارداری سالم هم ارزش صبر داره اما خب دلبستگی هم خیلی روش نمیشه حساب کرد

عزیزم واقعا شرایط سختی داری الان 😔😔😔😔 ان شاء الله به سلامتی این روزا رو طی کنی و آخرش خیر باشه برات

ممنونم عزیزم . پس همون سلفری رو بدم کامل تره . شما چیکار کردی ؟ غربالگری رو رفتی یا سلفری ؟

نه گلم کامل تر نیست سلفری، دقت بالاتری داره  و خب خیییییلی گرونتر هست 

من غربال اول رو انجام دادم، سونو هم خوب بود، ولی جواب آزمایشم ریسک متوسط زده بود که دیگه مجبور شدم سلفری بدم 

البته اگر ivf نبودم غربال دوم میرفتم و اون همه هزینه نمیکردم

خانوما برام دعا کنین. هفته پیش انتقالم مثبت شد از دیروز خونریزی و لک دیدم. دیروز فرنوژست خوردم قطع شد امروز دوباره ی قطره خون دیدم بعدم همش لک. شیفا هم گذاشتم قطع نشد. دکترمم ی هفته نیست. حالم خیلی بده. میخوام برم بیمارستان

دقیقا درست گفتن عزیزم ولی سونو رو زودتر برو انجام بده تا خیالمون راحت بشه بعد صبر کن احتمالش خیلی ک ...

تیتر باید چقدر زیاد بشه دیروز دکترم 50 درصد میگفت اضافه میشه اگه اینجوری الان باید 2300 میشد ابنجوری حساب کنیم درسته؟

اگه تیتر شنبه از دو برابر بیشتر بشه احتمال خارج رحمی لودن رد میشه؟

سلام عزیزان لی لا جان شما الان سلفری رو دادی ؟ من رفتم پزشکم برای ۲۱ مهر غربالگری رو نوشت گفتم میخو ...

نه عزیزم. به من گفت غربال رفتی از دکتر سونو بپرس ببین نیاز به سلفری هست یا نه؟ اما به خاطر سن توصیه میکنم سلفری بدی. گفت دقتش 99 درصده. بعدم گفت حتما آزمایشگاه دنا برم برای آزمایش غربال. اونجا هم با جواب سونو باید برم برای آزمایش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون شما کی میری برای غربالگری؟ من 14 مهر باید برم که سیزده هفتم همش میگم خدایا یعنی جوجم الان ...

من 21 مهر باید برم. حتما جوجه ات خوبه عزیزم نگران نباش. ولی واقعا دیر میگذره. من که هنوز به هیچکس نگفتم. گذاشتم بعد غربال اول.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم