2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
مرسی عزیزم.انشاله دلت خودت و همه بچه های گروه شاد بشه بزودی. فکر کنم هچینگ یه شکاف روی پوسته جنین با ...

ممنونم ان شاء الله🌹🌹🌹🤲🤲

اره یکی از دوستان جواب دادند متوجه شدم.

چقدر شد هزینه ی ازمایشگاه و هیچینگ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بتام روز 12 شهربور 133 امروز همون ازمایشگاه 1800 که با دو برابر سدنش 16000 باید باسه داروهامو ...

آره گلم متاسفانه چیزای خوبی سونو و بتا نمیگه 

اما اگر من بودم حتما یه سونو دیگه و تیتر میدادم تا جای پشیمونی نمونه

من چیکار کنم...زینبی جون یه دونه زدم اضافه...حالا چی میشه؟

هیچی نمیشه گلی ولی دیگه از این کارا نکنی ها

حتی اگر نصف شب بود من چند تا راه حل برای این جور مواقع میگم

1 زنگ بزن 1490 و از اطلاعات دارویی راهنمایی بگیر

2،یا برو از مسئول فنی یه داروخانه شبانه روزی بپرس

3.زنگ بزن اتاق زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه اونجا بگو ازش سوال کنن

آره گلم متاسفانه چیزای خوبی سونو و بتا نمیگه  اما اگر من بودم حتما یه سونو دیگه و تیتر میدادم ...

دکترم زنگ زد گفت احتمال خارج رحم میدم گفت درد داشتب برو بیمارستان نظر شمام همینه خارج رحم

سلام دوستان كسي اطلاعي داره جواب بده  من آمپول گونال ٧٥ واحدي دارم كه بايد در روز ١٥٠ واحد تزر ...

سلام عزیزم یکی از دوستان گفتن شما زنگ زدید 1490 گفتن گونال تو قرچک داروخانه شکوهی زاده داره شما از اونجا خریدین ؟ دونه چند؟ قرچک داخل خود تهران هست یا کمی ازش دوره؟ چون تهران نیستم می پرسم و میخام کسی رو بفرستم برام بخره، ممنون میشم راهنماییم کنی گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@زینبی_بابا     عزیزم گونال ب نسبت سینال، روی بالاتر رفتن کیفیت تخمک اثر میزاره بنظر ...

ببین گلم همش بستگی به بدن هر کس داره و نوع سیکل 

مثلا دکترم گونال برام نوشت ولی قبل از شروع سیکل هم استرادیول داشتم، که بعدا فهمیدم برای کیفیت تخمک ها بوده، یعنی اگر گونال تنها میداد شاید اون قدر خوب نبود

من 17 تا تخمک داشتم که 16 تا کیفیت عالی داشتن و یکی فقط نابالغ بود

خیر باشه ان شاء الله .. ۱۲ روز دیگه نتیجه ی مثبتت رو اعلام کن به دوستان ان شاء الله...🤲🤲🌹

فدات عزیزم.دل تو دلم نیس.همش هم میخونم نباید استرس داشته باشیم.اخه مگه میشه فکر نکرد.پای راستمم همش اسپاسمه.دیروز حالم افتصاح بود امروز خداروشکر بهترم

@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال؟ کسی که آزمایش سلفری میده و جوابش خوبه نیاز هست سونوی آنوم ...

آره لی لا جان 

چون تو سل فری فقط سه تا سندروم تری زومی 13،18 و 21 بررسی میشه 

ولی تو سونو آنومالی خییییییییلی موارد با دقت بررسی میشه، 

اگر سلفری دادی غربال دوم نیاز نیست، منظورم آزمایش خونش هست