2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
نگران نباش ،برای شما بالا نیست ،خوبه ،حتی مال من 9/5 بود ،دکتر محیطی گفت خوبه

خداروشکر😍❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا برم سونو؟ فردا بتا رو تکرار کنم؟ پس چرا میگن اندومتر باید بالاتر باشه؟

آره حتما برو انجام بده ولی بتا ر  بذار 48 ساعت بعد نه 24 ساعت

والا در مورد ضخامت آندومتر که بیشتر باشه رو نمیدونم دیگه

زینبی جون توروخدا منو راهنمایی کنین....من هر روز دوتا امپولدپروژسترون میزنم...امروز وقتی زدم بعد از ...

عزیزم اصلا نباید مجدد امپول بزنی!!!!! اون خون و چربی بیرون زده هم اهمیت نداره اصلا حتی اگر زیاد باشه 

سلام من ماه قبل ال دی.خوردم گفتن روز دووسه پریود بیا که انشالله امپولبدن برا پانکچر.ولی امروز روز دوممه پریودم خیلللی کم شده فردا نوبت دارم ب نظر شما کمی پریودتاثیری تو پانکچرداره؟یا این عوارض ال دیه و مهم نی خیلی نگرانم ازشهرستان میرم تهران میترسم مشکلی باشه دارو وامپول ندن..سی دوسالمه...هرکی میدونه راهنمایی کنه

مرضی جونم میدونم که ناشکری نمیکنی اما من میدونم روزای سختیه ، فاصله سنی منو برادرم زیاد بود مامانم ش ...

قربونت عزیزم، نه واقعاً ناشکری نمیکنم ولی خودت میدونی بالاخره بدن انسان یه توانایی داره و کافیه این توانایی تحلیل بره، باور کن نوشین جان من براحتی میتونم دو روز غذا نخورم، با وجود اینکه شیر 6م میدم ولی متأسفانه بی خوابی، جسمت رو نابود میکنه، من یه وقتهایی هرگز نمیتونم دخترمو بغل کنم چون در اثر بی خوابی، سرگیجه شدید میگیرم جوری که اصلاً تعادل ندارم، یا اینکه اینمدت بخاطر بغل کردن و سرپا وایسادن، دیسک کمرم عود کرده میزنه به زانوهام، بخدا خییییییلی سخته، دست خودم نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آره حتما برو انجام بده ولی بتا ر  بذار 48 ساعت بعد نه 24 ساعت والا در مورد ضخامت آندومتر که بی ...

عزیزم بتام روز 12 شهربور 133 امروز همون ازمایشگاه 1800 که با دو برابر سدنش 16000 باید باسه

داروهامو قطع میکنم دلیل خونریزی نداشتنم همون سخ تا شیاف و یه امپول خارج رحمی هم که نیس درسته؟

سلام من ماه قبل ال دی.خوردم گفتن روز دووسه پریود بیا که انشالله امپولبدن برا پانکچر.ولی امروز روز دو ...

سلام برای منم همینطور دارو دادن واصولااینجوری ادم کم پریودمیشه نترس چیزی نیست انشالله وداروهاتوشروع میکنن واست

قربونت عزیزم، نه واقعاً ناشکری نمیکنم ولی خودت میدونی بالاخره بدن انسان یه توانایی داره و کافیه این ...

سلام عزیزم وای جوری که شماتعریف کردی ترس به جونم افتادازبچه دارشدن... چون همیشه شوهرمم میگه حالاهی بچه میخوای بعدش بیچاره میکنه هردومون رو زندگی وروابط وهمه چی فنامیره. 

بچه ها من فکر میکردم بتا مثبت شه دیگه خیال آدم تا حد زیادی راحت میشه. تو آی وی اف انقد بعدش سخت پیش ...

نه عزیزم فکرکنم توطبیعیم هست اماکمتر چون ما زیادی استرس کشیدیم دیگه تحمل اینچیزارو نداریم زیاد خدا خودش کمکمون کنه