2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
سلام عزیزم، بعیده مشکلی پیش بیاد، برای تاثیر بهتر میگن ساعت باشه خوبه ولی واجب نیست 

ممنون گلم، از امروز رعایت میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پانکچر شدی؟؟ هفته ی پیش انتقال دادم ۱۵۰۰ دستمزد پزشک، ۸۲۰ آزمایشگاه، اگه با بیهوشی باشه ۴۰۰ برا بیه ...

اره پانکچرمو ک چن ماه پیش شدم...میگم منک استرس میگیرم اون لحظه استرسم مانع چسبیدن جنین ب رحمم نمیشه؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن کیفیت تخمکشون پایین نیست عزیزم و شرایطشون از اونهایی که ذخیره کم دارن بهتره ،ببین در واقع هر دختری ...

الان شک کردم میگم شاید پرتخمک و پلی کیستیک یکی باشه. با توجه ب چیزایی ک نت خوندم و توضیحاتی ک شما دادی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دردی نداره به من گفتن پاشو تموم شد خودم از اون همه استرس خندم گرفته بود

چقد خوب خداکنه منم اون لحظه استرس نداشته باشم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اشکال نداره اونی که تو بغلته معجزه خداست درسته روزای سختیه اما بازم شکر خدا که فرزندی در آغوش داری ت ...

فدااااات عزیزم،ک اینقدر قشنگ این چیزها رو بهم یادآوری کردی گلم، خدا از خواهری کمت نکنه، ان شاء الله بیای بهم بگی معجزه خدا تو دلت جا خوش کرده، آمین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

خانوما من امروز روز 20 انتقالم و انتقالم هم شکر خدا مثبت شد معذرت میخوام امروز رفتم دستشویی چند قطره خون اومد ازم بعدم لک دارم. زنگ زدم دکتر قرص پروژسترونم رو بجای روزی 1 دونه گف 2تا بکن. اینا طبیعیه یا باعث سقط میشه. حالم خیلی بده😥

خانوما من امروز روز 20 انتقالم و انتقالم هم شکر خدا مثبت شد معذرت میخوام امروز رفتم دستشویی چند قطره ...

دردم داری اگه نداری هیچی نیست عزیزم نگران نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹