2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
دوستان شما هم دارو مصرف میکنید سرگیجه حالت تهوع کمر درد قلب درد میگیرید؟ یا من دارم دار فانی رو ...

اگه داروی انتقاله شیاف پروژسترون روش نوشته باعث سرگیجه میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا دخترم هنوز همونطوره، خیلی داره بهم سخت میگذره، بی خوابی ها نابودم کرده، مشکلات جسمی شده قوز بال ...

اشکال نداره اونی که تو بغلته معجزه خداست درسته روزای سختیه اما بازم شکر خدا که فرزندی در آغوش داری تا برایش بی خوابی بکشی (بهتر از اینه که از فکر و خیال نداشتن بچه بی خوابی بکشی)  شاید الان وقت نکنی مثل سابق به خودت برسی ( بهتر از اینه که به خاطر نداشتن بچه دل و دماغ نگاه کردن به خودت تو آیینه رو نداشته باشی)

شاید از شدت بی خوابی سرگیجه و حالت تهوع بگیری( اما بهتر از اینه که با کوچیکترین حس تهوع هی فکرت بره این سمت که آیا این تهوع بارداریه یا نه) شاید گاهی از شدت فشار اشکت دربیاد (اما بهتر از اینه که به خاطر نداشتن فرزند آه حسرت بکشی و اشکت در بیاد)....

همین الان برو سفید برفی رو بغل کن خداروشکر کن که فرزندی در آغوش داری و به خودت قول بده قوی باشی و به خاطر این معجزه ، روزهارو بگذونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم عوض کردم اینبار میرم مرکز نوین خدابخواد. تعریف دکتر قندی روهم شنیدم

خوب کاری کردی انشاالله که نتیجه می گیری

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان شما هم دارو مصرف میکنید سرگیجه حالت تهوع کمر درد قلب درد میگیرید؟ یا من دارم دار فانی رو ...

آره من آمپولارو میزدم سرم گیج میرفت همون لحظه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چه میدونم توکل به خدا.... دیشب که اینقدر حالم بد بود که گفتم اصلا بچه میخوام چکار؟ امروز گفتم به خ ...

😔😔😔😔😔😔

اینبار منم همین حس دارم.یجور بیتفاوتی 

نمیدونم شاید چون آخرین باری برا تلاش کردن مادر شدن😔😔😔😔

از الان دلم گرفته روحیه ام باختم....دلم کمی آرامش باحس مادر بودن میخواد 😔😔😔😔

سلام ممنونم عزیزم به سلامتی .میبینم که شما هم مامان شدی..نمیدونم چرا تیکر من مشخص نیست

اره خداروشکررر 

دیگه اخراشی ایشالا بسلامت زایمان کنی و گل پسر و بعل کنی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره من آمپولارو میزدم سرم گیج میرفت همون لحظه

من دوروز اول خوب بودم امروز انگار اصلا تمرکز ندارم گیجم سنگینم ترسیدم کرونا نباشه رفتم تست دادم 😅

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اشکال نداره اونی که تو بغلته معجزه خداست درسته روزای سختیه اما بازم شکر خدا که فرزندی در آغوش داری ت ...

احسنت خیلی قشنگ گفتی

👌👌👌😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

کاش بیخوابیای شبانه برا در دونه ام باش....

ن کیفیت تخمکشون پایین نیست عزیزم و شرایطشون از اونهایی که ذخیره کم دارن بهتره ،ببین در واقع هر دختری ...

ممنون ک توضیح دادی😘

نه تا الان دکتر ب من نگفته تنبلی یا پلی کیستیک

فقط فتوحی بهم میگفت پرتخمکی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻