2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
 @زینبی_بابا     تو رو خدا کمکم کن حالم خیلی بده، سردردهای مرموز دارم  بی ...

کجا انتقال دادی؟ نشونه بارداری و پریودی شبیه همه. بیخیال باش . ان شالله نشونه بارداریته دختر گل

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان شما هم دارو مصرف میکنید سرگیجه حالت تهوع کمر درد قلب درد میگیرید؟ یا من دارم دار فانی رو وداع میکنم 🤕🤧

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنون فدات ... چهارتا استرادیول دارم خارجی هم پیدا کردم هر۶ ساعت یکی میخورم ... درطول روز حالم خیلی ...

پس احتمالا به پنتوکسی فیلین واکنش میده بدنت، به دکترت بگو شاید عوض کنه

در مورد prp هم تو چند تا مقاله نوشته موثر هست در بالا رفتن شانس بارداری و برای افراد با ضخامت کم استفاده میشه و خیلی دوستان هم نتیجه گرفتن

سلام دوستان من چندوقت پیش یه دکتر طب سنتی رفتم گفت توی سیکل انتقال سیاه دونه و پنج انگشت و ...واسه گ ...

با خدااااااااااااااا، نه نخوری فدات شم همه تداخل شدید دارن

عزیزم اصلا به هیچ وجه توصیه های طب سنتی رو قاطی درمان نکن، اینا هیچ کدومش درست نیست و میزنه کار روخدای نکرده خراب میکنه 

داروها هورمنیه مطمئنا اثرات جانبی میزاره نگران نباش 

اره فکر نمیکردم انقدر قوی باشن قشنگ گیجم دردا

هم که هیچی 🤒

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام دوستان من آخرین بار دوسال پیش وارد تاپیک شده بودم که اون موقع آخرین انتقال جنین رو انجام داده بودم و منفی شد از لحاظ روحی وضعیت خوبی نداشتم واسه همین دیگه همه چی رو گذاشتم کنار و تو این دوسال دوباره برای بارداری پیگیر نشدم راست ivf برام خیلی سخت بود و خیلی اذیت شدم و از همه بدتر فشار روانی بود که بهم وارد میشد واسه همین دیگه پیگیر ivf نشدم حالا می‌خوام دوباره شروع کنم ولی قبل از هرچیز می‌خوام یه لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی همزمان برای مشاهده وضعیت رحم و لوله های رحم و چسبندگی که دارم انجام بدم ولی نمیدونم  این عمل ها رو کجا انجام بدم که هم پزشک خوب و زبر دستی باشه و هم هزینه هاش کمتر باشه ممنون میشم که برای معرفی یک مرکز خوب و پزشک خوب بهم کنید🙏🙏🙏

پس احتمالا به پنتوکسی فیلین واکنش میده بدنت، به دکترت بگو شاید عوض کنه در مورد prp هم تو چند تا مقا ...

ممنون عزیزم 

مرسی که هستی 😘😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
با خدااااااااااااااا، نه نخوری فدات شم همه تداخل شدید دارن عزیزم اصلا به هیچ وجه توصیه های طب سنتی ...

فقط یکبار خوردم اونم کم دیگه ترسیدم ... روغن سیاه دونه و نشاسته هم گفت همون یه بار استفاده کردم ...

باورکن دکتر بودااااا نه عطاری🤐🤐 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
 @زینبی_بابا     تو رو خدا کمکم کن حالم خیلی بده، سردردهای مرموز دارم  بی ...

ستاره جان عزیز دلم دعا میکنم بخاطر لانه گزینی باشه، کاری از دستمون ساخته نیست بجز دعا 🤲

ان شالله داری مادر میشی

خواهش 
ممنونم عزیزم، انشالله 3 هفته دیگه بیای بگی نی نی چسبیده به دلت 😍😍 منم خیلی رژیم غذایی سعی میکنم ر ...

من شبا شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب میکنم با شال میبندم و کیسه اب گرم میزارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود