2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
دوستان عزیزم برای یه نفر که روز 11 انتقال جنین بلاست بی بی چکش منفی شده و اشکاش واینمیسه توصیه ای دا ...

خوب چرا بی بی چک گذاشتی بگذار تا سه روز دیگه آزمایش بده و توکل کن به خدا امیدوارم تو این سه روز اتفاقهای خوبی بیفته⚘🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من امروز روز چهارم انتقالم بود،  متاسفانه مساله ایی پیش اومد که تا سر حد مرگ عصبانی شدم ...

چی رو قطع کنی؟ حرفایی میزنیا

اتفاقا دوستم سه بار انتقال داد منفی شد دفعه چهارم که آخرین نی جنینش هم بود چند روز بعد انتقال سر یک قضیه ای یک دعوای حسابی با شوهرش کرده بود  همون دفعه مثبت شد و دخترشم اردیبهشت بدنیا اومد فکر کنم دعوا لازم بودن ههههههه. 

یک خانم رو هم دیدم تو مرکز یک پسربچه 5 ساله همراهش بود اومده بود از جنینهای فریز 6 سال پیشش انتقال بده میگفت سر پسرم سه روز بعد انتقال تصادف کردیم دستم در رفت و ماشینمون داغون شد... گفتم دیگه این جنینها دفع شدند ولی ماشالله پسرش شیطووووون باهاش بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چی رو قطع کنی؟ حرفایی میزنیا اتفاقا دوستم سه بار انتقال داد منفی شد دفعه چهارم که آخرین نی جنینش هم ...

چه میدونم توکل به خدا....

دیشب که اینقدر حالم بد بود که گفتم اصلا بچه میخوام چکار؟

امروز گفتم به خدا، همه چی دست خودت ، میخواهی بده میخواهی نده دیگه برام فرقی نداره😞 دیگه دعایی نمیکنم...

بچه ها توروخدا دعا کنید اخر هفته معلوم میشه ای یو ای کردم باردارم یا نه ..هیچ علائمی ندارم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
نه براي من تا روز ششم کم و بيش ميومد، من فقط سينال دارم

البته من خیلی کم خون ریزی دارم همیشه خیلی هم عجیب نیست حالتم 😖استرس همه چی رو دارم الکی 

شما هم امروز مثبت باش عزیزم شاد باش اهنگ شاد بزار کاری انجام بده که روحیت رو خوب میکنه نقاشی کن یا حرفات رو کاغذ بنویس تا سبک بشی پیاده روی کن 

غم همیشه هست این ماییم که باید ازش بگذریم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خوب چرا بی بی چک گذاشتی بگذار تا سه روز دیگه آزمایش بده و توکل کن به خدا امیدوارم تو این سه روز اتفا ...

فک کردم خیلی باجنبه ام گفتم نهایتش منفی نشون میده ولی خیلی خیلی حالم گرفت چشام شده مثل باباغوری😞

شمام ذخیرت کمه؟ من تقویتام بیشتر واسه بالابردن ذخیرمه. اوابوست فرتیل ایدزنانه, قرص dhea50 عادیاشم. ...

من زخیرم۶.۹هست ولی من برایه کیفیت تخمک میخورم چون پلی کیستیکم اوابوست کوکیوتن‌ قرمز 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ممنونم که راهنمایی کردی دوست عزیزم شما به سلامتی انتقال دادین؟؟مثبت شدین ؟

خاهش میکنم عزیزم.من انشاله هفته ی بعد تو مام پیش دکترعلیرضایی انتقال میدم.گذاشته ۲۰سیکلم